suurkuva-muutti-suurkuvatulosteet-tulosteet--sastamala-jips-suurkuva_1

Tervetuloa palveltavaksi katutason toimistoomme tai Teams-verkkoon!

Meillä korona-aika on lisännyt tuulta purjeisiin: Muutimme toimiston, muutimme tuotantotilat, tehostimme näkyvyyttä, lisäsimme tavoitettavuutta, kehitimme palveluita, uudistimme ilmettä. Mietimme pitkään, vieläkö on sanalla mainostoimisto virkaa vai kuvaako palvelukattaustamme paremmin jokin muu ilmaisu. Nyt me olemme valmiita ja tyytyväisiä tulokseen. Kokemuksella tarjoamme apuamme: Tervetuloa meille, kun ratkaistavana on vastaavia kysymyksiä omassa yrityksessäsi, omien palveluiden ja tuotteidesi markkinoinnissa ja myynnissä kaikissa kanavissa.

Uusi toimisto katutasossa, keskellä kaupunkia

Komeat valomainokset kertovat: tässä on nyt Webtalo! Perinteikäs muoti- ja vaateliike Jokinen muuntautui ison remontin myötä avaraksi ja valoisaksi markkinoinnin ja mainonnan palvelutoimistoksi, tilaa on neljässä tasossa. Aulassa esittelemme havainnemalleja, materiaaleja ja ideoita Suurkuvan ja Teippikulman tuotteina, ovathan mainosteipit, kilvet ja opasteet olennainen osa yrityksen markkinointia ja brändiä. Alakerta valjastettiin kuvausstudioksi, sillä kameraa tarvitaan aina tuotteiden myymisessä. Välikerroksesta toimisto työpisteineen sai ikkunoiden edestä, entisten tuotehyllyjen ja väliseinien väistyessä, näköalapaikan kaupungille. Tämä tila on nimeltään JIPS mainos tai Webtalo tai yhtä hyvin molemmat, tämä on keskipiste kaikelle kaupan ja myynnin kehitykselle. Yläkerta on mahdollisuuksien paikka luovan alan ihmisille. Niille, jotka tarvitsevat oman Kulmatoimiston yritykselleen tai etätyöhön.

Mikä ihmeen Webtalo

Olemme nykyaikainen, digitaalinen yritys, jonka toiminta on sähköistä asiointia asiakkaan kanssa. Graafinen suunnittelu ja luova sisältö ovat kaiken osaamisen perusta myynnin välineissä niin verkkosivustolla, paperille printattuna kuin ulkomainoksena. Kaikki dokumentointi ja tiedon välittäminen kulkee webin yli. Siksi rakensimme Webtalon, jonka huoneet ja sisustus on asiakkaan tarpeisiin räätälöityä markkinoinnin materiaalia. On kyse sitten pikkumajasta tai kartanosta.

 

suurkuva-muutti-suurkuvatulosteet-tulosteet--sastamala-jips-suurkuva_2