Asiakkaat

Asiakasreferenssejä eri teollisuuden aloilta, teknisestä tukkukaupasta sekä erilaisia BtoB -palveluita tarjoavia palvelukeskeisiä yrityksiä. Osa asiakkuuksistamme on projektiluontoisia, osalle taas olemme työskennelleet kokonaisvaltaisesti vuosien ajan.
Teknikum
Teknikum on kainsainvälisesti palveleva polymeerialan teollisuuskonserni. Teknikumin tuotteita ovat mm. teollisuusletkut, kumi-, muovi-, vaahtomuovi- ja silikonimuottituotteet sekä laadukkaat kumiointi- ja myllyvuorauspalvelut kulumiselta ja korroosiolta suojaamiseen.

Kotisivut
Axbella
Axbella on keskittynyt maanrakennuksen toiminnassa erityisesti teollisuuden tarpeisiin sekä kerros- ja rivitalojen pohja- sekä infrarakentamiseen. Myös erilaiset murskaustyöt ovat Axbellan erityisosaamista. Monipuolisten palveluidemme lisäksi Axbella myy ja vuokraa koneita ja laitteita sekä toimitiloja.

Kotisivut
Ovako
Ovako on johtava eurooppalainen koneenrakennusterästen valmistaja, jonka asiakkaita ovat esimerkiksi laakeri-, ajoneuvo- ja konepajateollisuus.

Kotisivut
katsa
Katsa Oy tarjoaa yksilölliset että sarjavalmistuspohjaiset ratkaisut erikoisvaihdetarpeisiin suunnittelusta valmiiseen lopputuotteeseen asti. Lisäksi yritys valmistaa hammaspyöriä, -akseleita, -kehiä, -kytkimiä ja kääntölaakereita sekä palvelee vaihdehuoltotarpeissa.

Kotisivut
nammo
Nammo on kansainvälinen ilmailu- ja puolustusalan yritys, jonka pääkonttori sijaitsee Norjassa. Yhtiöllä on 2300 työntekijää yli 30 toimipaikassa ja 14 toimipisteitä 14 maassa. Se on yksi maailman johtavista ampumatarvikkeiden ja rakettimoottorien valmistajista.

Kotisivut
Purso
Purso suunnittelee ja valmistaa alumiinituotteita ja -järjestelmiä, jotka näkyvät kaikkialla osana ihmisten ja yritysten arkea – tuotamme kestäviä ratkaisuja niin teollisuuteen, rakennusten julkisivuihin kuin valaistukseen.

Kotisivut
siirtoruuvi
Siirtoruuvi Oy on erilaisten ruuvikuljetinten myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Siirtoruuvi on osa Lehtosen Konepaja -konsernia.

Kotisivut
pkp-machining
PKP-Machining on keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden lastuavaan työstöön erikoistunut metallialan sopimusvalmistaja. Vahvinta erikoisosaamisaluetta ovat suurten kappaleiden CNC-avarrus, sorvaus ja syvänreiänporaus.

Kotisivut
Konetehdas
Konetehdas K&K Oy palvelee asiakkaitaan monipuolisella koneistusosaamisella. Toiminnan ytimen muodostavat yksittäiskappaleiden ja piensarjojen valmistus. Kone‑ ja laitekantamme on mitoitettu kappaleille aina kahteen metriin saakka.

Kotisivut
satateras
Satateräs Oy on nosto- ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen keltaiseen pukeutuvat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi- ja ketjunostimet.

Kotisivut
edufix
Metallintyöstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Edufix Oy:n erikoisosaamisalueena ovat Heidenhain ohjaukset sekä työstökoneiden mekaaninen ja sähköinen huolto.

Kotisivut
pakon
Tilauskonepajana toimiva PAKON on erikoistunut yksittäisten koneistettujen kappaleiden ja sarjojen alihankintaan sekä kokonaisvaltaiseen tuotantoon ja siihen liittyvien asiakaspalveluiden tuottamiseen. Toimintaan kuuluu myös hitsaus, mekaaninen kokoonpanotyö ja kunnossapito.

Kotisivut
trelleborg
Trelleborg Industrial Products Finland Oy on johtava elastisten komponenttien ja tiivisteiden sekä erilaisten räätälöityjen läpivientiratkaisujen valmistaja. Yritys on osa kansainvälistä teollisuuskonsernia, jonka menestys perustuu pitkälle kehitetyn polymeeriteknologian käyttöön.

Kotisivut
meramatec
Meramatec suunnittee ja valmistaa viranomaismääräysten mukaisia nostoapuvälineitä sekä suorittaa nostoapuvälineiden määräaikaistarkastuksia. Myös konsultointi ja koulutusta materiaalinkäsittelylaitteiden ja nostoapuvälineiden turvallistamiseen.

Kotisivut
javasko
Javasko Oy on toiminut menestyksellisesti raskaan ja keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankintakonepajana jo 31 vuoden ajan. Yritys valmistaa tuotteita yksittäisistä osista aina täydellisiin laitteistoihin asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Kotisivut

Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiileihin keskittynyt perheyritys, jolla on yli 70-vuotinen historia metalliteollisuudessa. Kahdenkymmenen vuoden ajan Mäkelä Alu on keskittänyt toimintansa alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn.

Kotisivut

Contos Oy on eurooppalaisten metallintyöstökoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa raskaita metallintyöstökoneita valmistavien tehtaiden valtuuttamana edustajana Suomessa. Ydinosaamisaluetta ovat avarruskoneet ja karusellisorvit.

Kotisivut
peimet
Peimet on sastamalalainen katto- ja julkisivuremontoinnin ammattilainen, joka toimii Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Pääasiassa uusien sekä vanhojen kattojen kokonaisvaltaisia kattoremontteja, pientaloihin, kerrostaloihin sekä taloyhtiöille.

Kotisivut
fastems
Suomalainen perheyritys Fastems Oy Ab on kansainvälinen ja johtava joustavien valmistusjärjestelmien valmistaja. Suomessa Fastems toimii myös työstökoneiden ja robottien maahantuojana. Fastemsilla on vahva asema ilmailuteollisuuden automaatiotoimittajana.

Kotisivut
agco
AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas. AGCO Powerin moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on osa AGCO konsernia.

Kotisivut
alvarin-metalli
Alvarin Metalli on Pohjois-Satakunnassa toimiva vaativiin koneiden ja laitteiden osiin ja osakokonaisuuksiin keskittynyt alihankintakonepaja. Perheyritys tarjoaa asiakkaalle tuotteen koko valmistuskaaren kattaen materiaalin, levytyön, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn ja kokoonpanon.

Kotisivut
tt-gaskets
Vuonna 1943 perustettu perheyritys on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Tiivistysratkaisut palvelevat mm. moottori-, venttiili-, energia-, metalli-, kemian-, paperi-, sellu-, meri-, elintarvike-, muoviteollisuutta sekä ympäristötekniikkaa.

Kotisivut
lehtosen-konepaja
Peltosiemen on siemenkaupan toimija Suomessa joka tarjoaa viljelijöille kehityksen kärjessä olevia siemenlajikkeita.

Kotisivut
siirtoruuvi
Lastux Oy on luotettava kumppani metallialan tarpeisiin työvälinesuunnittelusta ja -valmistuksesta aina alihankintaan asti.

Kotisivut
Jackon
Jackon Finland Oy on osa norjalaista perheyhtiötä Jackon Groupia, joka on pohjoismaiden johtava eristevalmistaja. Yritys tuottaa rakentamiseen ja teollisuudelle nykyaikaisia, energiatehokkaita ratkaisuja ja komponentteja.

Kotisivut
tk-vilmet
TK-Vilmet on Mänttä-Vilppulassa toimiva alihankintakonepaja joka valmistaa kone- ja laiterakenteita sekä komponentteja asiakkaiden tarpeiden mukaan asennusvalmiiksi tuotteiksi tai kokonaisuuksiksi. Palveluihin kuuluvat myös vaativat valukoneistukset (nuorrutusteräsvalut ja rautavalut).

Kotisivut
lehtosen-konepaja
Nostureiden ja nostolaitteiden toimitusta kymmenien vuosien kokemuksella.

Kotisivut
Akatools - Akaan Työvälinepalvelu
Akaan Työvälinepalvelu, lyhyemmin Akatools, on erikoistunut mittatarkkojen työvälineiden valmistukseen ja huoltoon, sekä vaativien koneen osien tekemiseen.

Kotisivut
Levorannan autoliike
Levorannasta saat saman katon alta kaikki autoalan palvelut. Uusien ja vaihtoautojen lisäksi meiltä saat osaavan huollon sekä edulliset rahoituspalvelut niin yksityisasiakkaille kuin yrityksillekin.

Kotisivut
Levorannan autoliike
Kemira Oyj on suomalainen teollisuuskemikaaleja valmistava yritys. Kemiralla globaalisti toimiva yritys. Yksiköitä on 40 maassa ja asiakkaita yli sadassa maassa. Kemira tuottaa pääasiassa paperi- ja selluteollisuuden, vedenpuhdistuksen ja öljy- ja kaivosteollisuuden tarvitsemia kemikaaleja.

Kotisivut
Kirami
Kirami tunnetaan korkealaatuisista kylpytynnyreistä ja -altaista. Kylpytynnyrien lisäksi yritys valmistaa Kirami FinVision -saunoja.

Kotisivut
SataGroup
Satagroup on kunnossapidon ja kiinteistöhuollon moniosaaja, joka palvelee teollisuusyrityksiä Pirkanmaan ja Satakunnan alueilla.

Kotisivut
Saunamaailma
Saunamaailma tarjoaa yrityksille ja yhdistyksille elämyksellisen vaihtoehdon kokousten ja koulutusten järjestämiseen. Saunamaailman palvelut räätälöidään päivän aiheeseen sopiviksi. Saunamaailma järjestää myös oheistarvikkeet, tarjoilut ja aktiviteetit.

Kotisivut
Aurea Group

Aurea Steel Oy Ab ja Pöytyän Koneistuspalvelu Oy (PKP Machining) muodostavat yhdessä kilpailukykyisen konepajaryhmän, Aurea Groupin. Yhtiöillä on vahva omistus-, asiakkuus- sekä tuotantosynergia. Aurea Group keskittyy hitsaavaan ja koneistavaan konepajavalmistukseen sekä kokoonpanovalmistukseen.

Kotisivut
Finska

Kuljetusliike Finska Oy on sastamalalainen kuljetusliike, jonka palveluvalikoima ulottuu jätehuollosta kappaletavaroihin.

Kotisivut
Sastamalan 1. apteekki
Sastamalan 1.apteekki tarjoaa turvallisen hoidon takaavat apteekkipalvelut annosjakelusta lääkityksen arviointiin. Lääkkeiden ja itsehoitotuotteiden lisäksi tarjolla on monipuolisia hyvinvointi- ja kauneuspalveluja.

Kotisivut
Lastuamisnesteet - Blaser Swisslube

Sveitsiläisen Blaser Swissluben lastuamis- ja hiontanesteitä sekä lastuamis- ja hiontaöljyjä Suomessa edustaa Edufix. Blaserin laajasta ja korkealuokkaisesta valikoimasta löytyy lastuamisneste lähes kaikille työstömenetelmille ja materiaaleille. Blaserin tuotteilla työkalujen kestoikä pitenee, pinnanlaatu paranee ja lastuamisnesteiden vaihtoväli kasvaa.

Kotisivut
LEKO Fans Oy
LEKO Fans Oy on kokonaisvaltainen teollisuuden puhallinpalvelujen valmistaja ja toimittaja. Tarjontaamme kuuluvat uusien keskipakoispuhaltimien lisäksi kattavat puhaltimien varaosapalvelut asennuksineen.

Kotisivut
Tarkkuuskoneet
Tarkkuuskoneet toimittaa järeitä koneistuskeskuksia Suomeen kaikille isoille toimijoille.

Kotisivut
Simulaattori
Simulaatio-väitöskirjan markkinointi, yhteistyökumppanien ja rahoittajien hankinta ja henkilökohtainen brändäys sivusto.

Kotisivut
LEKO Group
LEKO Group konserni koostuu raskaan valmistuksen konepajasta Lehtosen Konepaja Oy, keskiraskaan valmistuksen konepajasta TK-Vilmet Oy sekä omia tuotteita valmistavista yrityksistä Siirtoruuvi Oy ja LEKO Fans Oy.

Kotisivut