Asiakkaat

Asiakasreferenssejä eri teollisuuden aloilta, teknisestä tukkukaupasta sekä erilaisia BtoB -palveluita tarjoavia palvelukeskeisiä yrityksiä. Osa asiakkuuksistamme on projektiluontoisia, osalle taas olemme työskennelleet kokonaisvaltaisesti vuosien ajan.
katsa
Katsa Oy tarjoaa yksilölliset että sarjavalmistuspohjaiset ratkaisut erikoisvaihdetarpeisiin suunnittelusta valmiiseen lopputuotteeseen asti. Lisäksi yritys valmistaa hammaspyöriä, -akseleita, -kehiä, -kytkimiä ja kääntölaakereita sekä palvelee vaihdehuoltotarpeissa.

Kotisivut
lehtosen-konepaja
Lehtosen Konepaja Oy on Kokemäellä toimiva raskaan metalliteollisuuden tilauskonepaja. Tuotannon osa-alueita ovat järjestelmätoimitukset, koneen runkojen sekä vaativien koneistettavien osien valmistus.

Kotisivut
siirtoruuvi
Siirtoruuvi Oy on erilaisten ruuvikuljetinten myyntiin, suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut yritys, joka on toiminut jo vuodesta 1977. Siirtoruuvi on osa Lehtosen Konepaja -konsernia.

Kotisivut
pkp-machining
PKP-Machining on keskiraskaiden ja raskaiden kappaleiden lastuavaan työstöön erikoistunut metallialan sopimusvalmistaja. Vahvinta erikoisosaamisaluetta ovat suurten kappaleiden CNC-avarrus, sorvaus ja syvänreiänporaus.

Kotisivut
edufix
Metallintyöstökoneiden asennukseen, huoltoon ja käyttöön erikoistunut konepajateollisuuden huoltoyritys. Edufix Oy:n erikoisosaamisalueena ovat Heidenhain ohjaukset sekä työstökoneiden mekaaninen ja sähköinen huolto.

Kotisivut
teknikum
Teknikum on johtava pohjoismainen polymeeriteknologia-alan konserni. Teknikumin tuotevalikoimaan kuuluvat mm. teollisuusletkut, muottituotteet kumista ja muovista, kumipinnoitteet ja -päällysteet, polyuretaani- ja nestesilikonituotteet sekä kumisekoitukset, -levyt ja -matot.

Kotisivut
satateras
Satateräs Oy on nosto- ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen keltaiseen pukeutuvat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi- ja ketjunostimet.

Kotisivut
general-finland
General Finland syntyi kun joukko suomalaisia valmistavan teollisuuden pk-yrityksiä perusti yhdessä VTT:n kanssa osuuskunnan helpottamaan yritysten pääsyä Venäjän markkinoille. Osuuskunnan keskeisin tehtävä on uusien asiakkaiden hankinta mm. Venäjältä osuuskunnan jäsenyrityksille.

Kotisivut
satagroup
Satagroup on joustavasti toimiva yritys, jonka pystyy vastaamaan teollisuuden kiinteistöhuollon ja tuotannon kunnossapidon tarpeisiin Länsi-Suomen alueella. Asiakaskohtaisesti räätälöitävissä palveluprosesseissa yhdistyvät vahva ammattilaisten käytännön osaaminen, tinkimätön toteutus sekä päällekkäisten kustannusten ja byrokratian minimointi.

Kotisivut
pakon
Tilauskonepajana toimiva PAKON on erikoistunut yksittäisten koneistettujen kappaleiden ja sarjojen alihankintaan sekä kokonaisvaltaiseen tuotantoon ja siihen liittyvien asiakaspalveluiden tuottamiseen. Toimintaan kuuluu myös hitsaus, mekaaninen kokoonpanotyö ja kunnossapito.

Kotisivut
meramatec
Meramatec suunnittee ja valmistaa viranomaismääräysten mukaisia nostoapuvälineitä sekä suorittaa nostoapuvälineiden määräaikaistarkastuksia. Myös konsultointi ja koulutusta materiaalinkäsittelylaitteiden ja nostoapuvälineiden turvallistamiseen.

Kotisivut
javasko
Javasko Oy on toiminut menestyksellisesti raskaan ja keskiraskaan teknologiateollisuuden alihankintakonepajana jo 31 vuoden ajan. Yritys valmistaa tuotteita yksittäisistä osista aina täydellisiin laitteistoihin asiakkaiden toiveiden mukaisesti.

Kotisivut
trelleborg
Trelleborg Industrial Products Finland Oy on johtava elastisten komponenttien ja tiivisteiden sekä erilaisten räätälöityjen läpivientiratkaisujen valmistaja. Yritys on osa kansainvälistä teollisuuskonsernia, jonka menestys perustuu pitkälle kehitetyn polymeeriteknologian käyttöön.

Kotisivut

Contos Oy on eurooppalaisten metallintyöstökoneiden myyntiin erikoistunut yritys. Yritys toimittaa raskaita metallintyöstökoneita valmistavien tehtaiden valtuuttamana edustajana Suomessa. Ydinosaamisaluetta ovat avarruskoneet ja karusellisorvit.

Kotisivut
peimet
Peimet on sastamalalainen katto- ja julkisivuremontoinnin ammattilainen, joka toimii Pirkanmaan, Varsinais-Suomen ja Satakunnan alueella. Pääasiassa uusien sekä vanhojen kattojen kokonaisvaltaisia kattoremontteja, pientaloihin, kerrostaloihin sekä taloyhtiöille.

Kotisivut
fastems
Suomalainen perheyritys Fastems Oy Ab on kansainvälinen ja johtava joustavien valmistusjärjestelmien valmistaja. Suomessa Fastems toimii myös työstökoneiden ja robottien maahantuojana. Fastemsilla on vahva asema ilmailuteollisuuden automaatiotoimittajana.

Kotisivut
agco
AGCO Power on 70 vuotta Nokian Linnavuoressa toiminut dieselmoottoritehdas. AGCO Powerin moottorit toimivat voimanlähteenä useissa maailman johtavissa traktorimerkeissä ja muissa maatalouskoneissa. Yritys on osa AGCO konsernia.

Kotisivut

Mäkelä Alu Oy on alumiiniprofiileihin keskittynyt perheyritys, jolla on yli 70-vuotinen historia metalliteollisuudessa. Kahdenkymmenen vuoden ajan Mäkelä Alu on keskittänyt toimintansa alumiiniprofiilien puristamiseen ja pintakäsittelyyn.

Kotisivut
alvarin-metalli
Alvarin Metalli on Pohjois-Satakunnassa toimiva vaativiin koneiden ja laitteiden osiin ja osakokonaisuuksiin keskittynyt alihankintakonepaja. Perheyritys tarjoaa asiakkaalle tuotteen koko valmistuskaaren kattaen materiaalin, levytyön, hitsauksen, koneistuksen, pintakäsittelyn ja kokoonpanon.

Kotisivut
tt-gaskets
Vuonna 1943 perustettu perheyritys on yksi Pohjoismaiden johtavista tasotiivisteiden ja sovitelevyjen valmistajista. Tiivistysratkaisut palvelevat mm. moottori-, venttiili-, energia-, metalli-, kemian-, paperi-, sellu-, meri-, elintarvike-, muoviteollisuutta sekä ympäristötekniikkaa.

Kotisivut
door-team
Door-Team Oy on 2005 perustettu ovi-, portti- ja aitajärjestelmiin sekä näiden automatisointiin erikoistunut yritys, jonka asiakkaita ovat teollisuusyritykset, rakennusliikkeet, taloyhtiöt sekä yksityishenkilöt. Oma maahantuonti sekä valmistus mahdollistaa laadukkaat tuotteet kilpailukykyiseen hintaan.

Kotisivut