aurea-group-nettisivut-verkkosivut-yrityksen-kotisivut-jips-webtalo_1

Aurea Steel Oy Ab ja Pöytyän Koneistuspalvelu Oy (PKP Machining) muodostavat konepajaryhmän nimeltä Aurea Group. Yhtiöillä on vahva omistus-, asiakkuus- sekä tuotantosynergia, jonka hyödyt haluttiin koota yhdelle verkkosivustolle. Groupin globaalit markkinat ovat näin helpommin saavutettavissa ja yhteistyössä toimivien yritysten pohjoismainen palvelutarjoomaa asiakkaiden saatavilla. Yhtä sivustoa on myös helppo hallinnoida ja ajanmukaiset päivitykset ja sisältökehitys on keskitetty yhdelle taholle.

Ensimmäisenä valmistimme suomenkielisen mastersivuston asiakkaan tuottamasta sisällöstä. Aurea Steelillä ja PKP Machiningillä oli olemassa molemmilla omat, osin myös hyvin yhtevät verkkosivut, joten uusi rakenne suunniteltiin näiden sivustojen pohjalta. Asiakkaan näkökulmasta esimerkiksi konekapasiteetin resurssit ovat hyvin hahmotettavissa ja sama myyntiorganisaatio ratkaisee kysynnän ja tarjooman kohtaamisen. Uudella sivustolla yhdistimme myös kaksi aiempaa yritysilmettä yhdeksi kokonaisuudeksi.

Kieliversiosivusto englanti julkaisiin mastersivuston mukaisesti. Myös ruotsi-, norja-, saksa- ja venäjäversio ovat työn alla, joten sivusto tulee palvelemaan vierailijoita monipuolisesti. Mobiiliversiot ovat myös kehitysvaiheessa ja niiden toimivuus yli kielirajojen halutaan varmistaa käyttäjätestauksilla ja palautteilla.

 

» Tutustu sivustoon tästä: www.aureagroup.fi