jips-teollisuustoimisto-mainostoimisto-desing-graafinen-suunnittelu

Graafista suunnittelua kokemuksella, tyylillä ja innovatiivisella asenteella. Toteutamme monipuolisesti erilaiset mainonnan ja kuvankäsittelyn haasteet.

Lue lisää

jips-teollisuustoimisto-mainostoimisto-verkkosivut-nettisivut-digimedia-verkkopalvelut

Verkossa näkymisen työkalut kuten verkkosivujen suunnittelu, sisällöntuotanto, SEO-optimointi. Myös erilaiset sähköiset dokumentit, kampanjat ja esitykset.

Lue lisää

Jips-teollisuustoimisto-studio-mainostoimisto-tuotekuvaukset-tuotantokuvaukset

Hyvä kuva muodostaa perustan näyttävälle markkinoinnille. Kuvaamme niin studiossa, tuotantotiloissa kuin yritystapahtumissa. Myös kuvankäsittely ja videoinnit.

Lue lisää

Astetta suurempaa näkyvyyttä erityisesti teollisuudelle. Messut, opasteet, työmaataulut, yrityskilvet ja banderollit. Erilaisista materiaaleista, moniin käyttökohteisiin.

Lue lisää

Teollisuuteen erikoistunut mainostoimisto

JiPS on teollisuuden sekä teknisen kaupan markkinointiin, näkyvyyteen ja viestintään erikoistunut mainostoimisto. Pitkällä kokemuksella ja syvällä rintaäänellä. Tarjoamme kokonaisvaltaisesti niin graafisen suunnittelun, www-palvelut, messuosastot, tapahtumat kuin suurkuvatulosteet.

Ajankohtaista

Asian ytimessä -Blogi

Lue JiPS blogia ja olet asian ytimessä! Mitä tarkoittaa kuvankäsittely, miksi tietoturvapäivitys kannattaa, millainen on hyvä yritysilme?

› Lue lisää blogista

Mikä JiPS ?

JiPS on Sastamalassa sijaitseva teollisuuden sekä teknisen kaupan markkinointiin erikoistunut mainostoimisto. Erotumme muista toimijoista usein asiakasgenremme käytännön tuntemuksella – tiedämme mikä on karusellisorvi ja millaisella kuljetinjärjestelmällä kaoliini siirretään kaivoksella. Teollisuuden tietämyksemme lisäksi etunamme on laaja palveluvalikoima, pitkänteisyyteen tähtäävä työskentelytapa sekä nopeus ja joustavuus.

Lue lisää