Tuotesivustolla www.leikijaliiku.fi yhdistyy tarjooma ja visuaalisuus

Otimme oppiksemme sanonnasta ”suutarin lasten kengät” ja suunnittelimme oman tuotteemme myyntiin erillisen sivuston www.leikijaliiku.fi. Olemme siitä erikoinen mainostoimisto, että itse tarjoamme asiakkaille montaa eri tuotetta ja palvelua, kun kolleegat käyttävät alihankkijoita. Monipuolisuudella on myös kääntöpuolensa ja asiakkaan on vaikea hahmottaa osaamisemme eri sektoreilla. Siksi meillä on oma myyntikanava www.webtalo.fi verkkosivuille ja digipalveluille, www.suurkuva.fi tulostuksille ja display-tuotteille sekä uusimpana www.leikijaliiku.fi tietylle kohderyhmälle suunnatuille teippi- ja tarratuotteille.

Lasten liikkumisen kannustaminen on ajankohtainen tavoite jo varhaiskasvatuksessa ja suuren kysynnän vuoksi suunnittelimme ja tuotimme hankkeen ympärille oman verkkosivuston. Tarjoamme päiväkodeille ja esikouluille mm. viriketarroja lasten leikkeihin. Sivuston tarkoitus oli alusta asti selkeä ja kohderyhmä selvillä. Mietimme millä hakusanoilla ja -termeillä tavoitamme ostajat, jotka tarvitsevat paitsi tuotteita myös ideoita niiden tueksi. Sivuston rakenne mukailee verkkokauppaa mutta halusimme sitä kautta myös suoria kontakteja antaen asiakkaille mahdollisuuden itse vaikuttaa valmistettaviin tuotteisiin vakiomallien lisäksi.

Miltä sivuston tulisi näyttää ja miten visuaalinen ulkoasu toteutetaan? Lapset ja lapsenmielisyys oli avainsanoina graafisessa suunnittelussa kuten koko sivuston tarkoituskin.
Kysyimme asiakkaiden mielipiteitä ja ehdotuksia saaden hyvää palautetta sekä sivuston ideasta, toteutuksesta että itse tuotteista. Teknisesti sivusto toteutettiin WordPress + Woocommerce -yhdistelmänä palvelemaan asiakkaita ja tottakai tekemään kauppaa.

 

» Tutustu sivustoon www.leikijaliiku.fi

 

leiki-ja-liiku-jips-suurkuva-tarrat-paivakodit-paivakoti-esikoulu-viriketta-tarralla-kotisivut-web-sivut-webtalo