simulaattori-simulation-wizard-jips-webtalo-kotisivut-verkkosivut-video-header

“Olen kokenut luennoitsija, jolla on todistettu historia työskentelystä julkishallinnon alalla. Vahva ammattilainen simulaattoreiden ja simulaatioympäristöjen kanssa. Taitava koulutustekniikassa, johtamisessa, koulutusmarkkinoinnissa, pilvisovelluksissa ja tietotekniikassa. Opiskelu tohtorin tutkinnoksi Aalto-yliopistossa. Väitöskirjan aihe: Kuinka rakentaa tehokas simulaatio-oppimisympäristö. Etsin tällä hetkellä yhteistyökumppaneita / perustajia tutkimukselleni.”

Näin alkoi väitöskirjatutkija Anssi Salmen esittely itsestään ja samalla käynnistyi www.simulaattori.fi sivuston valmistaminen suomenkielisenä masterversiona 1.0. Tavoitteena oli simulaatio-väitöskirjan markkinointi, yhteistyökumppanien ja rahoittajien hankinta ja tietysti Anssin henkilökohtainen brändäys. Verkkosivustovalmistuksen yksi kriteereistä oli vakuuttavuus ja visuaalisuus. Lisää julkaistavaa materiaalia ja sivusisältöä tuotetaan täydentävästi vasta väitöskirjan edistyessä. Seuraava vaihe on myös kieliversiosivusto englanti, johon ohjataan kansainvälisellä domainilla simulationwizard.com.

Graafisen suunnittelun tuloksena Anssi sai oman logon ja sen mukaisesti sivuston grafiikkaelementit. Koska Anssi on aktiivinen myös somekanavissa, logotunnus mukautui kätevästi myös Linkediniin, Instagramiin ja Twitteriin.

Projektin ykkösprioriteetti on kuitenkin kotisivut, joiden lanseeraukseen avautuu huikea tilaisuus 2.12.2020. Anssi on kutsuttu luennoimaan Opetushallituksen vuosittaiseen päätapahtumaan, eli Digioppimisen Areenaan 2020, joka tänä vuonna käynnistyy webinaarina. Hän pääsee vuoroon muun muassa heti Oph:n johtajan Olli-Pekka Heinosen ja opetusministeri Li Anderssonin jälkeen, joten me täällä koko JiPSin henkilökunnan voimin pidämme hänelle peukkuja. Onnistumisia Anssi!

Anssi Salmi
Väitöskirjatutkija
anssi.salmi@aalto.fi
040 715 2401

LinkedIn: https://www.linkedin.com/in/anssi-salmi-38828993/ 
Instagram: @simulationwizard
Twitter: https://twitter.com/simulaattoriF

 

» Tutustu osoitteessa www.simulaattori.fi

 

simulaattori-simulation-wizard-jips-webtalo-kotisivut-verkkosivut-internet-sivut-1