Uusi sivusto Edufix.fi yhdistää kaksi vahvaa metalliteollisuuden yritystä

Edufix Oy ja Contos Oy toimivat saman omistuspohjan alla tuottaen konepaja- ja metalliteollisuudelle työstökoneiden myynti- ja huoltopalvelua. Asiakkaiden etuna on kahden asiantuntijayrityksen saumaton yhteistyö tuotannon kehittämisessä ja kasvuinvestointien toteuttamisessa. Edufix ja Contos yhdistivät myös verkkosivustonsa, jonka kokonaisuudesta vastaa JiPS. Samassa yhteydessä Contos logo modifioitiin mukaellen Edufixin tunnusgrafiikkaa.

Sivustouudistuksen myötä responsiivisuus paranee ja asiakasystävällisyys kasvaa

Sivustouudistuksen tavoitteena on paitsi palvelujen yhdistäminen ja tunnettavuuden lisääminen, myös hakukonenäkyvyyden tehostaminen ja asiakasystävällinen sisältötarjooma. Entisiin sivustoihin verrattuna parannettiin mobiiliversiota sekä käytettyjen varaosien Tuotetori -toimintoa. Sivuston hallinnointia ja päivitettävyyttä yksinkertaistettiin ja tietoturvaa parannettiin.

Edufix Oy on vuonna 2005 perustettu konepajateollisuutta palveleva huoltoyritys, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. palveluihin kuuluu työstökoneiden kausihuollot ja korjaukset, geometrian mittaukset ja säädöt, sekä vaativat peruskorjaukset ja modernisoinnit koulutusta unohtamatta. Contos Oy toimii raskaita metallintyöstökoneita valmistavien tehtaiden valtuuttamana edustajana Suomessa ydinosaamisalueenaan avarruskoneet ja karusellisorvit.

Nykyisellään Edufix – Contos on laajentanut toimintaansa maahantuomalla mm. työstökoneita ja metallintyöstöön liittyviä lisälaitteita ja tarvikkeita. Edustettuja työstökonevalmistajia ovat mm. TOS Varnsdof, Toshulin, sekä Nicolas Correa. Yritykset toimivat yhteistyössä myös monien muiden arvostettujen valmistajien kanssa tarjoten asiakkaalle mm. Heidenhainin, Blaserin, Renishaw:n, Speronin, Nikkenin sekä Haimerin tuotteet, varaosat ja tarvikkeet.