Uusi asiakas Akatools

Akaan Työvälinepalvelu on erikoistunut mittatarkkojen työvälineiden valmistukseen ja huoltoon sekä vaativien koneen osien valmistukseen. Palveluun kuuluu lankasahaus, CNC-jyrsintä, ohutlevytyökalut, työvälinehuolto ja uppokipinöinti.

JiPS suunnitteli yritykselle uuden markkinoinnissa käytettävän kauppanimen logoineen sekä kansainvälisillä Tire Tecnology -messuilla Hannoverissa  5.– 7.3.2019 lanseerattavan rengasteollisuutta palvelevan tuoteperheen nimen ja logon. Yrityksen nimiuudistus koettiin tarpeelliseksi helpottamaan kansainvälistä asiakashankintaa sillä virallinen voimassaoleva nimi Akaan Työvälinepalvelu Oy on pitkä ja vaikeasti lausuttava. Kauppanimen käyttöönotto oli luonnollinen jatke tuoteperheen nimeämiselle eli niitä yhdistää nyt sama graafinen ilme ja tunnistettavuus. Palvelujen tuotteistaminen mahdollistaa myös paremman kohderyhmän tavoitettavuuden.  Uudistettu yritysgrafiikka näkyy myös JiPSin valmistamalla www.akatools.fi sivustolla.

Tire Tecnology -messuilla Akatools (Akaan Työvälinepalvelu Oy) esittelee patentoimansa työkalun rengasteollisuudelle. Kansainvälistymisprojektiin kuului myös tuotanto- ja tuotekuvaukset, joten uutta kuvitusta hyödynnettiin messuosaston suunnittelussa, sähköisissä esityksissä ja tuote-esitteissä. Messuosaston paikallinen rakentaminen tehdään JiPSin suunnitelman ja sähköisten aineistojen mukaisesti saksalaisen EXPO-messurakentajan toimesta.