Messugrafiikkaa ja näytteilleasettelua

Katsa osallistuu vuosittain useille kansainvälisille messuille. Messuosasto rakennetaan yrityksen visuaalisen ilmeen mukaisesti ja esittelyssä on mm. Katsan suunnittelemia ja valmistamia voimasiirtotuotteita. JiPS vastaa messugrafiikasta, joka suunnitellaan aina kohdennetusti liiketoiminta-alueeseen soveltuen. Kuvituksessa käytetään uusia ja ajankohtaisia tuotekuvia, joka kertoo Katsan jatkuvasta kehityksestä.

Esittelytuotteiden kuljetukseen ja esillepanoon on panostettu erikseen, sillä jokaiselle tuotteelle JiPS Suurkuva on valmistanut yksilöllisen messutelineen. Teline tehdään tuotteen mittojen mukaan mutta yhdenmukaiseksi Katsan brändin kanssa. Tuotteen siirtoa ja lentokuljetusta ajatellen messutelineen peitelevyt ovat helposti riisuttavissa, jolloin trukki pääsee liikuttelemaan lavakauluksilla suojattua tuotetta.

Hampurissa 4-7.9.2018 SMM-messuilla Katsa esitteli uuden L350 PTO-vaihdetuoteperheen merikäyttöön soveltuvia ratkaisuja. Tuotejulkistustilaisuus järjestettiin keskiviikkona 5.9. Katsan osastolla A4.104.

 

Katsa SMM 2018 messut, exhibition

Katsa SMM 2018 messut, exhibition