GC-Cranes sai uudet www-sivut JiPS:n avustuksella

JiPS sai tovi sitten yhteydenoton GC-Cranesilta, joka tarvitsi apua kotisivujensa kanssa. Sivusto oli päässyt vanhentumaan eikä vastannut enää kasvavan yrityksen tarpeisiin. Uuden sivuston paikka siis! Samalla yritys sai uuden logon ja yritysilmeen.

Uusi verkkosivusto on WordPress -pohjainen, kuten kaikki tekemämme sivustot. WordPress on avoimen lähdekoodin julkaisujärjestelmä, joka on  joustava, käyttäjäystävällinen, monipuolinen ja turvallinen. Sivustoa on näppärä laajentaa erilaisilla lisäosilla ja modifioinneilla, tässäkin tapauksessa sivustoa on tulevaisuudessa tarkoitus jatkokehittää. Asiakkaan on myös mahdollista päivittää sivustoaan itse, mikä ei kaikilla julkaisujärjestelmillä onnistu helposti.

Usiemmiten sivustomme tehdään ns. myynnin työvälineiksi, eli sivuston tarkoitus on toimia liiketoiminnan yhtenä kasvukeinona. Tähän tavoitteiseen päästään laadukkaalla ja asiakasta palvelevalla sisällöllä, puhuttelevilla referensseillä ja selkeällä palvelu- ja tuotekuvauksella. Tarkoituksena on aina saada asiakaskontaktointi lisääntymään sivustojulkaisun myötä. Näin nettisivuista saadaan mahdollisimman kustannustehokkaan ja hyötysuhteeltaan järkevät.

Nostureiden ja nostolaitteiden toimittaja GC-Cranes

GC Guaranty Cranes Oy, tuttavallisemmin GC-Cranes, on kotimainen perheyritys, joka on keskittynyt nosto- ja siirtolaitteiden myyntiin, kokonaisvaltaiseen kunnossapitoon, elinkaaripalveluihin sekä tarkastuksiin. Yritys toimittaa kymmenien vuosien kokemuksella niin siltanosturit, kääntöpuomit, profiilinosturijärjestelmät, nosturiradat, köysi- ja ketjunostimet kuin nostoapuvälineet.

» www.gc-cranes.fi

 

 

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa