JiPS Oy

JiPS on teollisuuden sekä teknisen kaupan markkinointiin, mainontaan ja näkyvyyteen erikoistunut mainostoimisto. Vuosikymmenten mittaisen uramme aikana olemme ehtineet ottaa haltuun useampia palveluita; tarjoamme kokemuksella kattavan paketin niin graafista suunnittelua, verkkopalveluita, kuvauksia ja kuvankäsittelyä kuin suurkuvatuotantoa. Asiakasgenremme lisäksi erotumme muista tekijöistä kokonaisvaltaisella toimintatavalla, nopeudella ja joustavuudella.

Sijaitsemme Sastamalassa keskellä Pirkanmaata ja asiakaskuntamme on tehokkaasti levittäytynyt koko Etelä- ja Länsi-Suomen alueelle. Toimitilamme tarjoavat monipuoliset tilat niin perinteiseen näyttötyöskentelyyn, neuvotteluun, messurakentamiseen kuin vaikkapa yritystapahtuman viettoon. Sijaintimme Vammaksen teollisuusalueella on myös siinä mielessä herkullinen, että samalle reissulle voi yhdistää vaikka yritysvierailun naapuriin Fortacolle tai vaikka Nammo Lapua Oy:lle.

Käymme myös itse mielellämme asiakkaissa, niin neuvotteluhuoneissa kuin hitsaushalleissa. Asiakkaalla käyminen ja tuotantoon tutustuminen antaa hyvän pohjan yhteistyölle – itse kokemalla, näkemällä ja tutkimalla löytää parhaat ideat!

 

Tiimi

Jari “Sumppi” Sundgren

Jari “Sumppi” Sundgren

Asiakkuudet / senior AD

Kiinnostus metallialaan ja teollisuusyritysten markkinointiin juurtaa asentaja-koneistaja koulutukseen ja ensimmäiseen työpaikkaan Vammakselle. Muistissa on, kuinka hän testaili graafikon taipumuksiaan jo pukukoppinsa oveen. Armeijan jälkeen hän jatkoi Satakunnan Lennoston palveluksessa ja valmisti mm.  Hawk-pienoismalleja Lennoston liikelahjoiksi. Jarin etenemisen jälkiin kuuluu myös Satakunnan Lennosto 21 muistomerkki Porin lentokentällä. Taidekoulussa graafisen alan kipinä iski ja paikallislehden mainososaston jälkeen koitti mainostoimistoyrittäjyys.
 
Visuaalinen ilme, kuvasuunnittelu ja kuvankäsittely on Jarin työ ja harrastus. Hän on saanut tunnustusta logo- ja yritysilmeen suunnittelusta, sloganeista, kokonaisista liiketoimintasuunnitelmista toteutuksineen. Into palaa tapahtumajärjestämiseen, jolloin tiptop-suunnittelun jälki näkyy roska-astioiden brändäyksestä sähköiseen mainosbanneriin.

Ota yhteyttä Jariin

Puh. 050 405 5540
jari@jips.fi

Palaa yritysesittelyyn

 

 

Raija Sundgren

Raija Sundgren

Taloushallinto / toimistopäällikkö

Ei tiennyt nuorena, mitä isona tekee. Jos suupalttina ja esiintymishimoisena tunnettiinkin, oli suunnitelmissa lakinainen tai lääkäri. Sairaanhoitajana luuli sittemmin lopun ikäänsä työskentelevän. Menipä mainosmiehen kanssa naimisiin vaikka tiesi isästään, mitä se merkitsi. Ainaista ideointia ja ahaa-elämyksiä arkena ja sunnuntaina. Ura uraantui miehen myötä ja puhelinvastaajan roolista hiljakseen hän keräsi kokemusta toimiston monityönaiseksi. Taisi entisestä ammatista hyötyäkin olla, niin erilaisia ihmisiä työssään on kohdannut.
 
Raija edelleen vastaa puhelimeen mutta myös sähköpostiin. Hän hoitaa toimistotrafiikin, sopii tapaamiset ja vierailut, kirjoittaa pikku juttuja. Itse ei osaa luoda tai visualisoida, mutta on kova tykkäämään toisten tekemisistä. Tykkää myös tinjamista, persiljasta ja korianterista sekä ruusuista, pioneista ja orvokeista.

Ota yhteyttä Raijaan

Puh. 050 401 0063
raija@jips.fi

Palaa yritysesittelyyn

 

 

Jarne “Jake” Sundgren

Jarne “Jake” Sundgren

Multihanslankari / Suurkuva

Jos lapsena on ollut tapana hakata kilokaupalla nauloja ja tehdä mackaiveri temppuja, on aikuisena enemmän kuin moniosaaja. Laudasta, raudasta – veistäen, hitsaten on tehty useampi huonekalu ja käyttöesine. Sähkömiehen taustalla on sisustettu, somistettu, rakennettu ja saneerattu. Muutamatkin Tappara- ja Koffipöydät ovat nyt maailmalla, joskus valmistui kerralla useampikin ruokapöytä tapahtumatarpeeseen. Yli kaiken menee autojen puunaus, pesu ja vahaus, kun ne saa vielä teipata komeeksi. Entisen jääkiekkomaalivahdin käsiharjoitteet eivät menneet siis hukkaan.
 
Jarnen tehtävänä on tulostaa, teipata ja asentaa. Lyhyesti sanottuna näin, mutta tosiasiassa monta vaihetta täytyy tehdä ennen kuin vaikka messuosasto on pystyssä. Hän toimii logopoliisina, kun pitää valvoa yritysilmeen toteutusta kylteissä ja mainosbanderolleissa. Shakki saa hänet hetkeksi aloilleen, niin ja koiranleukavitsien kehittely.

Ota yhteyttä Jarneen

Puh. 050 346 6800
jarne@jips.fi

Palaa yritysesittelyyn

 

 

Pasi “Pause” Pitkänen

Pasi “Pause” Pitkänen

Webbinikkari

Tietokoneen syöverit, atk-verkko sekä ohjelmat sovelluksineen ovat kiehtoneet miestä jo nuoresta. Luontevaa oli käydä myös koulunsa IT-alalla. Sivusta seuraaja ei pysty ymmärtämään kenokenokaksoispistepiste-kieltä mutta Pasi saa merkkijonosta muodostumaan näyttöruudulle toimivaa kuvaa ja tekstiä. Taidoistaan innokkaana hän keräsi aikanaan myös yrittäjäkokemusta kunnes huomasi sitten olevansa osa laajempaa tiimiä, jossa yhdistyy sekä graafinen että verkko-osaaminen. Mutta edelleen hepldesk toimii, kun työkaverit tuskailee tietokoneidensa kanssa: Apua, mitä mä nyt tein…
 
Maailma muuttuu, haittakoodi ja hakkeroinnit kiusaavat työn tekoa, Googlea pitää vaalia kaverina, tänään uusi on huomenna vanhaa. Onneksi lautapeliharrastus toimii vastapainona digimaailman myllerrykselle. Siinä harjaantuu hoksottimet, pelisilmä kehittyy ja huumorin kukka kukkii. Työarjessakin käytettyjä taitoja. 

Ota yhteyttä Pasiin

Puh. 040 743 9065
pasi@jips.fi

Palaa yritysesittelyyn

 

 

Henna Nurmi

Henna Nurmi

Se nuorempi AD

Pienestä pitäen on kynä, pensseli ja sakset pysyneet kädessä mutta paljon ehti tapahtua ennen kuin Henna aloitti uransa mainostoimistossa. Kauneus ja terveys veti puoleensa, niitä sai harjoittaa mm. teatterimaskeja luoden. Laajemmin luovuutta hän opiskeli mm. sisustusalalla. Tuli siinä harjoiteltua hotellihuoneen saneerausta, wc-kaakelointia, maalausta ja tilasuunnittelua yhtä hyvin kuin mätsättyä verhoja sohvakalustoon. Ei uskoisi, että tällä taustalla kumi-, muovi- ja metalliteollisuuden työt hoituvat kuitenkin ilman kukkia ja perhosia.
 
Hennan työtä on tuottaa sisältöä ja suunnitella rakennetta, sekä visuaalisesti kaunistaakin. Netti ja printti kulkevat käsikädessä ja somesovelluksetkin onnistuvat. Moni tv- ja näyttöpääte toistaa hänen tekemiään sähköisiä esityksiä. Vapaalla Henna tanssii tankoa ja punttaa salilla. Multasormeksi ryhtyessään hoitaa sitten niitä kukkasia.

Ota yhteyttä Hennaan

Puh. 050 346 6745
henna@jips.fi

Palaa yritysesittelyyn

 

 

Sinä ?

Sinä ?

Aina silloin tällöin meillä on tarvetta uusille tekijöille, kannattaa siis ottaa meihin yhteyttä ja tarjota osaamistaan. Potentiaalisilla ominaisuuksilla varustettu yksilö otetaan aina harkintaan, vaikka varsinaista avointa työpaikkaa ei juuri nyt olisikaan ilmoitettuna.

Näitä ominaisuuksia Sinulla voisi olla:

– Jonkinlainen graafinen, luova tai tietotekninen osaaminen. Koulutus on tottakai jees mutta elämänkoulun/työelämän opettamat tai intohimoisesti alaa harrastaneet otetaan myös huomioon
– Kokemusta jostakin tai useammasta näistä: Office-paketti, Adobe-ohjelmistot, WordPress+nettiin liittyvät muut härpäkkeet, 3D-softat
– Ymmärrystä tai kokemusta teollisuudesta
– Luonteenpiirteiltäsi voisit olla sosiaalinen, rento, avoin, aktiivinen, utelias, huumorintajuinen
– Työskentelet niin pienryhmässä, yhdessä asiakkaan kanssa kuin yksinkin tarvittaessa
– Pärjäät asiakkaiden kanssa niin puhelimessa kuin neuvottelupöydässä
– Olet työyhteisössä oikeasti läsnä ja työaikana ajattelet työnantajaa
– Olet valmis kehittymään ja oppimaan uutta
– Et jumitu oman työpöytäsi taakse vaan tarvittaessa olet valmis vaikka lähtemään rautakauppaan hakemaan nippusiteitä. Meillä voi joutua myös keittämään kahvia, viemään roskista, kuuntelemaan Aamulypsyä tai osallistumaan extempore -yritysvierailuille.
Siispä: Ota rohkeasti yhteyttä Jariin tai Raijaan!

Palaa yritysesittelyyn