X_COUNTRY-jips-meramatec-nostin-teollisuus-mainostoimisto-teollisuustoimisto

Asiakkaamme Meramatec tunnetaan tuotteistaan, kuten Rolleri rullankäsittelylaitteet, Rollcut hylkyrullaleikkurit, X-lift monitoiminostin sekä MR-2000 hydrauliset hihnankiristimet. Tuotevalikoimaan kuuluvat myös hihna- ketju-, kola-, lamelli- ja rullakuljettimet ja siirtovaunut oheislaitteineen. Yritys järjestää myös työturvakoulutusta ja pitää nettisivuillaan erityistä lakiosiota, johon on kerätty kaikki tärkeimmät työturvallisuuden säädökset tulkintaohjeineen. Ne ovat kaikkien yritysten, yrittäjien ja yksityishenkilöiden käytettävissä. Meramatecin tuotekehityksen ja työturvallisuuskoulutuksen myötä työ nopeutuu, kustannustehokkuus lisääntyy ja työturvallisuus paranee oleellisesti perinteisiin menetelmiin verrattuna.
 
Jaakko Mäkinen, Meramatec Oy, on kehittänyt ja patentoinut yhdeksän keksintöä. Uusin erikoisnosturi on teloilla liikkuva, radio-ohjattava X-Country. Työturvallisuutta ja tehokkuutta edustava laite nostaa 350 kilon taakan, varsi kurottaa henkilökorin vaakasuoraan aina 16 metriin, pystysuora ulottuvuus 19 metriä. Laitteessa on puskemista varten puskulevy, tarvittaessa myös trukkipiikit, vinssi ja koura.

jips-meramatec-x-country-teollisuus-mainostoimisto-pirkanmaa
 
X-Countryn varsi työntyy ahtaisiin paikkoihin, kurottuu vaakasuoraan, ulottuu korkealle, pudottautuu alas, siirtää kuormia, supistuu nippuun…
Kuvaus ja kuvankäsittely Jari Sundgren, JiPS Oy