Kun mainostoimistoväki muutaman vuoden tauon jälkeen matkasi asiakastapaamiseen, oli tunnelma erittäin rattoisa. Kuin varsat kevätlaitumella, hihkuimme innosta päästä eroon etäpalavereista ja pätkivistä yhteyksistä. Toki mukana oli vehkeet ja vermeet huolellisesti valmisteltuun sähköiseen esitykseen mutta kasvotusten yhteisen pöydän ääressä istuessamme keskityimme täydellisesti molemminpuolisesti pulppuavaan vuoropuheluun.

tecalemit-jips-asiakascase-forte-leiska-layout-2

Tecalemit Oy kuuluu kansainväliseen Stenhøj Group:iin, joka toimii autokorjaamolaitteiden valmistajana ja myyjänä yritystensä kautta 670 henkilön voimin. Maaliskuussa 2019 Nexion S.p.A ja Stenhøj Group yhdistivät voimansa ja konserni kasvoi yhdeksi alansa merkittävimmistä toimijoista.
Konsernin liikevaihto on noin 320M€ ja se työllistää lähes 2200 henkilöä. Tammikuussa 2022 Tecalemit Oy:n laaja palvelutarjonta
yhdistyi A-Test & Consulting Oy:n monipuoliseen jälkimarkkinointiosaamiseen ja siitä avautuikin mainostoimisto JiPSille oiva mahdollisuus olla mukana kehittämässä toimintaa uudelle tasolle.

Asiakkaamme Tecalemit on meille tuttu vuosien takaa ja nyt uudessa vaiheessa olemme jälleen vaikuttamassa yrityksen graafiseen ilmeeseen, brändin rakentamiseen ja verkkonäkyvyyteen. Tecalemit edustaa kansainvälisiä, liikkuvan kaluston korjaamolaitteiden laatumerkkejä ja sillä onkin markkinoilla ylivertainen tuoterepertuaari. Etuina on myös konsultoiva myynti ja avaimet käteen-palvelumalli, jonka myyntiverkosto kattaa koko Suomen.

Yrityksen toimintaan kuuluvat Fortè-moottorinpuhdistuotteet tunnetaan niin isommissa kuin pienemmissä korjaamoissa.
Forttauksesta onkin muodostunut yleiskäsite, kun puhutaan tuotteista, jotka saavat moottorit toimimaan puhtaammin ja paremmin kuin mikään muu. Kun JiPS studiossa olevat uudistuneet Fortè-pullot on kuvattu tuotekuviksi, ne esittäytyvät Tecalemit.fi verkkosivuilla ja yrityksen somekanavissa.

 

tecalemit-jips-asiakascase-vesa-manninen-tia-laudien-4

Lähipalaverissa Tecalemitilla meitä kestitsivät Vesa Manninen ja Tia Lauden.
 

tecalemit-jips-asiakascase-forte-leiska-kuvaukset-tuotekuvaus-3

Forttaus on jo käsite, kun puhutaan puhtaasti toimivasta moottorista.

tecalemit-jips-asiakascase-forte-kuvankasittely-5