Edulliset nettisivut Webtalosta – vai laajempi paketti?

JiPS avasi uuden palvelukonseptin: Webtalon. Webtalo on pienille yrittäjille, yhdistyksille ja muille Y-tunnuksen omaaville tarkoitettu kotisivupalvelu. Webtalo on edullinen tapa saada yritykselle kotisivut, nopeasti ja laadusta tinkimättä.

Miten uusi palvelu sitten eroaa vanhasta? Miksi Webtalo on edullinen mutta edelleen tarjolla on hinnakkaampiakin sivustoratkaisuja?

Webtalon tarkoituksena on antaa pienillekin yrityksille mahdollisuus verkkonäkyvyyteen. Monesti pienellä yrityksellä ei ole taloudellisesti varaa satsata verkkosivustoon ja erilaisiin kotisivukoneisiin tyytyminen on melkein pakollista. Kotisivukoneissa on vain usein ongelmana kuukausimaksut, asiakaspalvelun puute ja vaikeakäyttöisyys. Asiakkaan vastuulle jää koko sivuston rakentaminen, visualisointi ja optimointi: edullinen hinta tarkoittaa siis pitkiä työtunteja ja paljon googlettamista. Pahimmillaan lopputuloksena on keskeneräinen sivusto, jossa kuukausimaksut juoksevat eikä kukaan ole auttamassa hommaan loppuun viemisessä.

Me halusimme luoda palvelun, jolla nämäkin yrittäjät saavat mahdollisuuden kunnolliseen kotisivuun. Edullinen hinta ei meillä tarkoita huonoa tai palvelun vähäisyyttä, vaan etukäteen pureskeltua pakettia. Olemme luoneet kolme demo -sivustoa, joista asiakas saa valita mieluisensa. Tätä sivua yrittäjän on mahdollista muokata omien kykyjen, tarpeiden ja mieltymysten mukaan. Paketti sisältää tietyt ominaisuudet ja rakenne on valmiiksi mietitty, erillisillä sopimuksella toki tätä voidaan muokata. Edullisuus tulee tässä kohtaa siis siitä, että liikkuvia tekijöitä on karsittu, ongelmat on etukäteen ratkottu ja asiakas itse viimeistelee sisältönsä annettujen ohjeiden mukaan. Valmis paketti on myös nopea toteuttaa, joten palvelu sopii kiireisillekin yrittäjille.

Kun tarve on monipuolisempi, on yksilöity sivusto paras ratkaisu

Perinteisempi nettisivuprojekti taas on aivan erilainen: jokainen sivusto rakennetaan yksilöllisesti ja monivaiheisesti. Ominaisuuksia ei ole rajattu ja usein teemme myös sivuston sisällön. Kyse on enemmänkin Avaimet käteen -ratkaisusta, siinä missä Webtalo on pohjatyökalu. Isompien sivustoprojektien tekemiseen käytetään useimmiten viikkoja, ellei kuukausia. Huolehdimme oikeastaan kaikesta sivustoon liittyvästä, aina domainin hankinnasta SEO-optimointiin. Monesti näihin kuuluu vielä päivitystyö, seuranta, analytiikka ja kehitystyö. Puhumme siis aivan erikokoisista ja sisällöltään poikkeavista palveluista.

Molemmille löytyy omat asiakkaansa. Webtalo on loistava vaihtoehto kampaajalle, tilitoimistolle tai esimerkiksi kivijalkakaupalle. Kun puhutaan kansainvälisistä teknologiayrityksistä tai valmistavan teollisuuden konsernista, on laajempi paketti taas parempi vaihtoehto.

Tutustu Webtaloon