webtalo-edulliset-nettisivut-verkkosivut-yritykselle-nopeasti

Uusi palvelu pienyrittäjille:

Edulliset nettisivut Webtalosta!

Webtalo on JiPS:n uusin palvelukonsepti, joka on tarkoitettu pienille yrityksille. Palvelun kautta on mahdollista tilata yritykselleen modernit ja tyylikkäät nettisivut edullisesti ja nopeasti.

Www-sivut voivat olla pienelle tai vasta-aloittaneelle yritykselle iso hankinta niin taloudellisesti kuin ajallisesti. Moni toimija tarjoaa edullisia verkkoratkaisuja, mutta pakettiin harvemmin kuuluu mahdollisuutta saada palvelua ja tukea. Tilaaja ei ehkä ymmärrä, mitä on hankkimassa ja miten sivut saadaan toimimaan ja tuottamaan. Ei ole kerta eikä kaksi, kun asiakas on ostanut edullisen nettisivupaketin verkosta ja jäänyt yksin koodiläjänsä kanssa. Webtalon kanssa näin ei pääse käymään: olemme täällä auttamassa koko projektin ajan ja sovittaessa myös jälkikäteen!

Webtalo toimii kolmen WordPress-pohjaisen esiteeman avulla. Tilaaja valitsee teemoista mieluisimman ja tarvittaessa sitä räätälöidään toiveiden mukaan. Asiakas saa itse viimeistellä sivunsa sisällön ja saa tarvittavan opastuksen sivustonsa käyttöön. Voimme myös tilauksesta auttaa sisällöntuottamisen kanssa ja lisätä sivuille erilaisia ominaisuuksia. Yksinkertaisimmillaan asiakas saa nopeasti yritykselleen toimivat nettisivut, joiden hallinta on kokonaan omassa kädessä. Ei siis tarvitse jäädä roikkumaan kuukausimaksuihin tai olla riippuvainen kenestäkään!

Tarjoamme edelleen myös räätälöityjä ja kokonaisvaltaisia www-projekteja isoille ja keskisuurille yrityksille. Webtalon tarkoituksena on palvella pieniä yrittäjiä, joiden verkkonäkyvyyden tarpeet ovat suurempaa yritystä yksinkertaisemmat. Jos epäilet, että tarvitset enemmän kuin mitä Webtalo tarjoaa: ota yhteyttä niin räätälöidään kattavampi paketti yrityksellesi!

» Tutustu Webtaloon

 

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa