Kuten aina talvirenkaiden vaihto yllättää autoilijat, tuli Alihankintamessu-tarpeet meille kiireellä. Eipäs-juupas keskustelua messujen järjestämisestä käytiin pitkään ennen lopullista ajankohdan vahvistusta. Aurea Group oli yksi asiakkaistamme, joka piti messuosallistumista tärkeänä monen näytteilleasettajan jäädessä tänä vuonna pois messuilta.

Meille JiPSiläisille nopeatempoinen messuprojekti sopi hyvin aiemman verkkosivuvalmistuksen jatkeeksi. Ensimmäisenä järjestettiin Aurea Steelin tuotannossa Kankaanpäässä stillkuva- ja videokuvaukset ja materiaalia syntyi kiitettävästi. Kuvien käsittely ja arkistointi palvelee jatkossa yrityksen markkinointitarpeita laajemminkin aina sivuston sisältöpäivityksistä artikkelijulkaisuihin ja rekrytointiprosesseihin.

Video käsikirjoitettiin ja suunniteltiin kattavaksi tietoiskuksi tuotannon kapasiteetista ja läpileikkaukseksi Aurea Groupin palvelutarjoomasta kahdella kielellä.
Toteutukseen vaikutti messuesitykselle asetetut vaatimukset videon kestosta ja visuaalisuudesta ja esitys palvelee yritystä myös somekanavissa.

» Linkki messuvideoon FI | EN

Adobe Premiere Pro on tällä hetkellä alan johtava videon muokkausohjelmisto elokuville, televisiolle ja verkkosivuille.
Kuvassa Aurea Groupin messuvideo Adobe Premiere Pro ohjelmassa.