JiPS:in yksi laajimmista ja pitkäkestoisimmista www-projekteista rantautui maaliin, kun Teknikumin uudet nettisivut julkaistiin joulukuun puolessa välissä.

Sivustoprojektia käynnisteltiin ajatustasolla jo vuosi sitten, mutta sivustoprojektin aloitusajankohta piti ajoittaa sopimaan asiakkaan kiireiseen aikatauluun. Projektin tiedettiin olevan ajallisesti mittava, sillä uusi sivusto tulisi sisältämään runsaasti uutta sisältöä ja toiminnallisuutta sekä useita eri kieliversioita. Molemmille sopiva työstöajankohta löytyi 2017 syksyllä.

Uusi sivusto on teknisesti, visuaalisesti ja sisällöllisesti moderni, kansainvälinen, tuote- ja palvelukeskeinen ja informatiivinen. Uutta toiminnallisuutta on mm. interaktiivinen letkukatalogi: tähän mennessä Teknikum on julkaissut perinteistä printattua teollisuusletkujen katalogia mutta nyt letkutiedot löytyvät myös reaaliajassa sähköisesti. Lisäksi sivustolta löytyy nyt tuote-esitteet, tietoa tuotannosta ja palvelusegmenteistä sekä räätälöidyt kontaktitiedot. Sivuston kieliversioista on tällä hetkellä julkaistuna suomi ja englanti, tulossa on vielä useampi kielikäännös. Sivustoa on tarkoitus kehittää jatkuvasti käyttökokemuksien ja lisätarpeiden mukaan.

» Tutustu sivustoon

Mikä Teknikum?

Teknikum on erilaisten polymeerituotteiden suunnitteluun ja valmistukseen erikoistunut kansainvälinen yritys. Palvelusegmenttiin kuuluvat kulutuksen ja korroosion suojaukseen liittyvät tuote- ja palveluratkaisut, nesteiden ja muiden materiaalien siirtoon suunnitellut teollisuusletkut ja letkuasennelmat sekä asiakaskohtaisesti suunnitellut ja valmistetut polymeerituotteet. Teknikum konsernin asiantuntemus kattaa Suomen, Saksan, Venäjän, Kiinan ja Unkarin sekä jälleenmyyjien kautta koko maailman.  

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa