jips-mainos-teollisuustoimisto-mainostoimisto-tuotekuvaukset-kuvaukset-Biojussi-Oy-2

Korona-aikana yritysvierailut ja asiakastapaamiset pitää suorittaa turvasuositusten mukaan. Niin me teimme, turvavälejä noudattaen. Kävimme tutustumassa sastamalalaisen Biojussi/Harxo Oy:n toimintaan, tuotteisiin ja toimitiloihin sopien myös tuotekuvausten aloittamisesta. Yritys tunnetaan jätevedenkäsittelyyn ja kompostointiin suunnitelluista Biojussi-tuotteista.

Esimerkiksi Biojussi- harmaavesisuodattimet sopivat kaikenlaisiin kohteisiin; omakotitalolle, isommalle huvilalle, pienemmälle mökille tai rantasaunalle, pohjavesialueelle, ihan rannan läheisyyteen tai kallioisille paikoille. Ne sopivat myös vaikeakulkuisempiin paikkoihin, kuten saareen tai erämaahan. Harmaavesisuodatin voidaan asentaa sekä maan pinnalle että maan alle. 12 vuoden aikana Biojussi-tuoteperheen tuotteita on toimitettu satoja ympäri Suomen.

Tuotekuvaukset suoritetaan yrityksen omissa tiloissa muuntaen varastohalli lisävaloilla ja kuvaustaustalla kuvausstudioksi. Sään suosiessa isokokoiset suodattimet ja kompostorit voidaan kuvata myös ulkona suorassa päivänvalossa. Tuotteiden kokoonpano tehdään samassa pihapiirissä, joten valmiin tuotteen siirto tuotantotiloista kuvattavaksi käy joustavasti. Uusia kuvia tarvitaan koko markkinointikentän käyttöön, niin jälleenmyyjille kuin yrityksen oman verkkosivuston ja somekanavien päivittämiseen.

Kuvaussuunnitelmaa tehdessämme tutustuimme myös Biojussin uusiin toimistotiloihin. Juha Harjula ja Sanna Lehtinen esittelivät vanhasta sikalasta ja vesikeittiöstä saneeratut tilat, joissa alkuperäiset hirret kertovat tarinaa jo Juhan isoisovanhempien ajoilta. Biojussilla onkin vahvat perinteet suomalaisessa miljöössä ja tuoteperheen jatkuvassa kehittämisessä, kuten slogankin sanoo: ”paluu luontoon”.

» Tutustu osoitteessa www.biojussi.fi