Uusi Teollisuus -messut kutsuu Tampereelle 20.-21.3 2019 mm. Erkki Lehtonen Lehtosen Konepajalta messuvieraana

 

Luvassa on business-tapahtuma, joka kokoaa yhteen kolme eri teollisuuden alaa. Teollisuuden kunnossapidon, työturvallisuuden ja palveluiden ammattimessut on kuin kaksi tehokasta työpäivää, kun ottaa kaiken hyödyn irti seminaareista, puheenvuoroista ja esillä olevien yritysten palvelutarjoomasta. Messuille on odotettavissa kävijöitä, jotka päättävät liiketoiminnasta, tuotannosta ja tuotekehityksestä eli täydellinen konsepti verkostoitumiseen.

Miten meidän asiakkaamme ovat ottaneet uudet messut vastaan?

“Ajattelin käydä tutustumassa, Advanced Engineering messuilla kiinnostaa mm. VTT:n ja Business Finlandin puheenvuorot”, kertoo Lehtosen Konepajan Erkki Lehtonen. “Uusi teollisuus-messut onkin samaan aikaan, täytyy nekin katsoa. Konepaja ei ole esilleasettajana näillä messuilla, sillä keskitymme vuosittain Alihankintamessuihin ja omaan osastoon siellä. Mutta vierailen itse muillakin messuilla kontaktoimassa muita yrityksiä ja solmimassa suhteita”, Lehtonen jatkaa.

Edufix Oy:n Jukka Honkanen aikoo käydä messuilla samalla kun pitää koulutuspäivän omassa Tampereen toimipisteessä. “Emme nyt lähteneet mukaan omalla osastolla vaikka kunnossapitopalvelut ovat meidänkin yrityksen alaa, keskittyen työstökoneisiin. Konekauppaan kuuluu myös asennus- ja koulutus, sekin on olennaista tuotannon kehitystä. Käyn kuitenkin näillä messuilla, kiinnostaa mitä asioita on esillä ja miten messut kerää kävijöitä. Vähän ajatuksia pitää jalostaa myös tuleville Konepajamessuille”, sanoo Jukka Honkanen.

Meramatec Oy on yksi Uusi Teollisuus-messujen näytteilleasettajista. Omalla osastolla E1102 on esittelyssä yrityksen omat tuotteet, mm. nostoapuvälineet. Yrityksen yksi tärkeimmistä arvoista on Solutions for safety ”ratkaisuja turvallisuuteen”, joten uusi messukonsepti sopii Meramatecille erinomaisesti.