Uusi moderni ilme Peltosiemenelle – iso muutos pienellä tuunauksella!

Pitkäaikainen asiakkaamme Peltosiemen oli jo tovin matkannut samalla graafisella ilmeellä. Olemukseen toivottiin pientä raikkautta ja modernimpaa otetta, kuitenkin niin, että muutosten tuli olla hienovaraisia. Lopputuloksena on onnistunut freesaus!

Projektiin lähdettiin värimaailman kautta. Joskus pelkästään värisävyjen pieni tuunaus ja niiden keskinäisen suhteen muuttaminen tekee suuren eron. Niin kävi tässäkin tapauksessa. Värien lisäksi loimme rinnalle muutaman graafisen elementin ja suunnittelimme kokonaiskonseptin. Lisäksi koko yritysilme koki pientä tiivistystä ja tarkennusta: määrittelimme mm. typografian ja loimme graafisen ohjeiston. Ilman näitä ollaan helposti sillisalaatissa, kun jokainen veistelee hieman omaa versiotaan. 

Myös logoon toivottiin pientä muutosta mutta vanhan logon elementit ja identiteetti haluttiin säilyttää. Logon värimaailmaa muokattiin ja i:n piste tipautettiin alas yläriviltä. Näinkin pienellä muutoksella logo keveni huomattavasti mutta tunnistettavuus säilyi. 

Graafisen ilmeen lisäksi luotiin uusia työkaluja, kuten tuliterä WordPress -sivusto. Peltosiemenen sivuille pääset kurkkaamaan tästä: www.peltosiemen.fi