Parempi, suurempi ja suorityskykyisempi WordPress -sivusto Leko Groupille. 

Asiakkaamme Leko Groupin sivusto uudistettiin vastamaan konsernin monipuolistuneita tarpeita. Sivusto on hyvä esimerkki siitä, että joskus parempaan lopputulokseen päästään työstämällä kokonaan uusi sivusto, kuin muokkaamalla vanhaa. Vanha versiokin oli edelleen katsojan näkökulmasta ihan toimiva mutta ongelmia oli enemmänkin taustalla: teeman tietoturva oli heikentynyt ja sisältöä piti päivittää huomattava määrä. Yksi ulkoinen yrityssivusto sulautettiin osaksi konsernin sivustoa, joten rakenne muuttui olennaisesti. Tulevaisuudessa haluttiin myös, että tiettyjä osiota sivustosta voidaan laajentaa omiksi kokonaisuuksiksi. Vanhakin WordPress -asennus olisi voinut taipua haluttuun muotoon, mutta tämä olisi vienyt enemmän aikaa ja lopputulos olisi ollut päälleliimatun oloinen. Puhtaalta pöydältä aloittaminen tuntui loogisemmalta kuin vanhan tekohengittäminen. 

Nyt sivusto on saanut parannuksia niin ulkoasuun, suorituskykyyn kuin sisältöönkin. Materiaalia on kävijälle tarjolla enemmän ja yrityskohtaiset osuudet on tuotu tehokkaammin esiin. Kaikkien avainhenkilöiden yhteystiedot löytyvät helposti ja kontaktin ottaminen on yksinkertaista.

JiPS työsti sivuston Avaimet käteen -periaatteella, aina alkuideasta julkaisuun. Kieliversioita on vielä tulossa, jahka saadaan käännöksiä tehtyä. Nyt on hyvä asiakkaan lähteä tästä eteenpäin ja kasvattaa omaa liiketoimintaansa!

Tutustu sivustoon tästä: » www.lekogroup.fi