Tervehdys Isojoen Konehallilta!

50-vuotiaan yrityksen kunniaksi on julkaistu historiikki, joka kertoo Isojoen Konehallin ja Alakorteen perheyrityksen tarinaa yrityksen juurilta aina nykypäivään asti. Mainostoimisto JiPS onnittelee pitkäaikaista asiakastaan ja kiittää yhteisistä kokemuksista vahvan ja menestyneen IKH-brändin luomisessa.

Kumppanuutemme alkoi vuonna 1992, jolloin asiakas- ja sidosryhmälehti Traktorimiehen uutiset oli ensiasteellaan. Työkalujen myyntiin perustettiin ÄSSÄ-ketju ja monet eri tarjouslehdet työllistivät toimistoamme niin taittotyön kuin tuotekuvausten merkeissä. Kuvauspäivä Kauhajoella oli aina odotettu tapahtuma. Satoja tuotteita aseteltiin kuvaustaustalle, kuvaus tehtiin filmille, filmit kehitettiin, kuvat siirrettiin cd-levylle ja mukaan saatiin miniatyyrikuvat sisältösivulle. Lehtien painofilmien toimittaminen oli hektinen tapahtuma kun kiireen sanelemana joskus ajoimme pikalähettinä omalla autolla satojen kilometrien päähän painotaloon. Oma lukunsa oli Isojoen Konehallin yritysilmeen luominen, IKH logon lanseeraus, myymälämarkkinoinnin suunnittelu ja kauppiasverkoston kehittäminen.

 

 

Järjestimme osalle asiakkaistamme räätälöidyn rock-tapahtuman IKH:lla. Kumppanuuksia ja liiketoiminnan kehitystä juhlistettiin ikimuistoisella retkellä myös Levillä.

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa