satateras-web-sivut-facelift-blogi-internet-sivut-kotisivut-jips-webtalo

Toimiva nettisivusto ei voi jäädä odottamaan muutaman vuoden välein tapahtuvaa perussiivousta vaan sitä on huollettava ja päivitettävä säännöllisesti. Verkkonäkyvyys ja verkossa tapahtuva asiakaspalvelu on yrityksen tärkein myynnin väline, joka luo mielikuvan asiantuntemuksesta ja tuotteiden ajankohtaisuudesta.

Satateräs Oy on aktiivisesti ja ajanmukaisesti kehittämässä verkkosivustoaan. Palvelusopimuksemme mukaisesti seuraamme säännöllisesti www.satateras.fi sivuston teknistä tasoa, tietoturvaa ja toiminnallisuutta. Sivuston statistiikka kertoo käyttöasteesta, kävijämääristä ja mm. vierailijan liikkumisesta sivustolla. Mittaroimalla haluttuja tuloksia teemme sisältöön muutoksia vastaamaan sivuston haasteita ja luonnollisia hakuja.

 Uusimmat rakenne- ja sisältöpäivitykset ovat tuotekeskeisiä, jotta asiakas löytää helposti tarvettaan vastaavan tuotteen saaden myös  kokonaiskuvan koko tarjoomasta. Korostimme sivustolla entisestään asiakasetuja, joita kotimainen oman tuotannon nostovälinevalmistaja voi tarjota. Referenssit ja asiakasratkaisut kertovat yrityksen toiminnasta ja palvelukysynnästä. Siksi päivitimme sivustolle uusimmat kuvat ja käyttökohteet. Kuvituksessa keskityttiin monipuolisiin ja teknisesti edistyneisiin kohteisiin.  Lisäsimme sivustolle ajankohtaisuutta kuten sosiaalisen kanavan feedit Facebook ja Instagram.

 Satateräkselle julkaistiin myös Nostetta-blogi, jossa toimitusjohtaja Juha Paukkunen kertoo suomalaisen pk-yrityksen kuulumisia.

» Tutustu Satateräksen sivustoon tästä: www.satateras.fi
» Tutustu Nostetta-blogiin tästä: www.satateras.fi/nostetta

 

satateras-web-sivut-facelift-blogi-internet-sivut-kotisivut-jips-webtalo-nostetta-4

 

satateras-web-sivut-facelift-blogi-internet-sivut-kotisivut-jips-webtalo-2