Perinteiseen tapaan JiPS teki messuvierailun Alihankinta 2018-messuille Tampereelle. Saimme luvan pysäköidä messukeskuksen naapuriin Katsan paikoitusalueelle ja ennakkoon rekisteröityneenä saavuimme messuille ihmetellen taas kerran suurta väkimäärää. Vuosittain liikkeellä on noin 20000 kävijää ja jo ensimmäinen päivä oli huikea. Aloitimme päivän kuuntelemalla Nordean pääekonomi Aki Kangasharjua ja sitten jatkoimme A-halliin näyttelyosastoille tapaamaan asiakkaitamme.

Maanantai-iltana 24.9. olivat Suurkuva-osastomme miehet viimeistelleet messurakentamisen Alvarin metallin osastolla. Siispä ensimmäisenä sinne ja tarkistamaan, että kaikki on hyvin. Osasto näytti todella onnistuneelta ja yrityksen 40-vuotis- merkki korotetussa osuudessa näkyi pitkälle halliin. Tervehdittyämme Arttu Alvaria jatkoimme Teknikumin osastolle, musta strussirakenne oli näyttävä ratkaisu tälläkin osastolla. Sastamalan kaupungin yhteisosastolla Satagroup esitteli kunnossapitopalveluitaan. Tiesittekö, että JiPS on osa kaupungin Syke Yrityspuiston yrityksiä? TT-gasketin osastolta jatkoimme LEKO Group osastolle. LEKO yrityksiähän ovat mm. Lehtosen Konepaja, TK-Vilmet ja Siirtoruuvi.

C-halliin olimme rakentaneet Satateräksen osaston, joka vahvana keltaisena erottui hyvin joukosta. Nautimme tujauksen siikaislaista männnynnilajuomaa, kiitos Ari Kotiranta! PKP-Machining Antti Sätilä tuumasi, että seuraaville messuille yritys harkitsee omaa osastoa Auran kunnan yhteissosaston sijaan, Trelleborgin osastolla oli edustettuna kaksi Suomen yksikköä. Ihmeteltiin Wapisen osastolla ohjelmasovelluksia ja näytöltä omaa kuvaamme Vielä B-hallissakin oli asiakkaamme Javasko Oy. Jaakko Javaskolla olikin asiaa; tehtaan seinälle olisi tarvetta henkilökunnan tsemppitaululle!

Palasimme toimistolle varpaat puutuneina paljosta kävelemisestä, ääni käheänä jutustelusta, maha muristen karkinsyönnistä ja ranteet kipeinä voimapeleistä. Tänä vuonna nimittäin usealla osastolla oli erilaisia kisaamislaitteita, nopeustestejä ja nappulanhakkaamisia. Pitihän niitä kokeilla!

alihankintamessut-2018-jips-suurkuva-pantone-mukit
Pantone värit kuuluvat arkirutiineihimme, joten näistä mukeista maistuis aamukaffeet

 alihankintamessut-2018-jips-suurkuva-vertex-1
Henna testaa taitojaan Vertexin osastolla

 

 

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa