Mainostoimisto JiPS mukana Tuotannon Syke -tapahtumassa

Sastamalan kaupunki ja 14 paikallista teollisuus- ja teknologiayritystä esittelevät toimintaansa Yrityspuisto Sykkeessä, joka aiemmin on tunnettu myös Vammaksen teollisuusalueena. Mukana markkinointitapahtumassa Tuotannon Syke 30.10.2019 15:00 – 18:00 on Element Metech, Fortaco, Fortbrand Services, FP Finnprofiles, mainostoimisto JiPS, Keikyän Kivi, Kemira, Komas, Koneistustyö Heikkilä, Nammo Lapua, Satagroup, Teknikum, ThermiSol ja Vexve.

Tapahtuman tavoitteena on kertoa, mitä tuotteita Sastamalassa valmistetaan ja minne maailmanmarkkinoille ne päätyvät sekä monista ammateista ja tehtävistä, joita yrityksissä tarvitaan. Tapahtuma avaa tietoisuutta myös teknisten alojen ja konepajateollisuuden koulutus- ja uramahdollisuuksista.

Markkinointi ja viestintä liittyy yritysten toimintastrategiaan niin viennin kehittämisessä kuin kotimaan markkinoiden ylläpitämisessä. JiPS ei ole aivan tavanomainen mainostoimisto vaan olemme suuntautuneet palvelemaan teollisia yrityksiä monella eri sektorilla. Toimistomme sijainti keskellä teollisuusaluetta on näköalapaikka, jossa edustettuna on merkittäviä toimijoita niin oman tuotannon kuin alihankintapalvelun osalta.

Tervetuloa tutustumaan palveluumme standillemme Ravintoa Patruunaan 30.10.2019 15:00 – 18:00.

Yhteydenotot Jari Sundgren puh. 050 40 555 40 tai jari@jips.fi

Tutustu tapahtumaan tapahtuman nettisivuilla ja Facebook-sivuilla