Uusi juhlavuosi logo Levorannan Autoliikkeelle

JiPS sai kunnian suunnitella juhlalogon perinteikkäälle ja kunnioitettavaan ikään ehtineelle Levorannan Autoliikkeelle. Asiakkaan toiveena oli yksinkertainen, selkeä ja tyylikäs logo, joka toimii niin digiympäristössä kuin painotuotteissa. Lopputulos on moderni, selkeälinjainen ja asiakkaan näköinen.

Levorannan Autoliike vuodesta 1929 tähän päivään

Vuonna 1929 aloittanut Levorannan Autoliike on kasvanut pienestä autokorjaamosta nykyisellään neljällä paikkakunnalla toimivaksi autoalan täyden palvelun liikeketjuksi. Yrityksen kotipaikkakunnalla Vammalassa liike on toiminut viidessä eri osoitteessa. Nykyiset toimitilat Valtatien 12:n varteen Kauppakaareen valmistuivat keväällä 2012. Tällä hetkellä yrityksen palveluksessa on 42 työntekijää ja liikevaihto on noin 40 miljoonaa euroa vuodessa.

Levorannalla on Suomen suurin Fordin myymälä, Ford Store. Levoranta myy yksinoikeudella Ford Mustang sekä Vignale-malleja. Lisäksi samasta pihapiiristä löytyvät myös vasta valmistuneet Nissan- ja Opel-myymälät sekä Subaru Showroom. Levoranta tarjoaa Sastamalassa myös luotettavat merkkihuollot Fordeille, Subaruille, Nissaneille ja Opeleille sekä osaavan monimerkkihuollon kaikille merkeille. 

www.levoranta.fi