Usein nettisivujen sisällön päivittäminen ja ajankohtaiset tapahtumat jää tekemättä joko ajanpuutteen tai yksinkertaisesti haluttomuuden vuoksi. Kenelle tehtävä kuuluu, kuka ottaa lisäduunia, kuka hallitsee tekstin tekemisen? Nämä kysymykset ovat usein määrittelemättömiä ja tuloksena on tekemättömyys. Kannattaa ulkoistaa sisällöntuotanto ja varmistaa, että yrityksen brändin mukainen ilme säilyy niin tekstissä kuin kuvituksessakin.

 

Edifix Oy ja Contos Oy toimeksiantajana Konekuriirin artikkelissa

Viimeisin tuottamamme juttu koski tyytyväistä asiakasta eli Miilumachine Oy kertoi toimivan yhteistyöverkoston merkityksestä koneinvestoinnin toteutuksessa. Contos Oy hoiti työstökonekaupan ollen suora linkki tehtaan ja asiakkaan välillä. Edufix Oy varmisti asennus ja huoltopalveluillaan, että uusi kone saatiin nopeasti osaksi tuotantoa. Erityiskiitosta Miilumachine antoi koulutuspalveluista. »  Lue Konekuriirin no 6 artikkeli sivulta 24.

Kehitimme Alvarin Metallille Showroom- artikkelialustan kotisivujen yhteyteen

Hyvin kerrottu tositarina vakuuttaa asiakkaan ja teho moninkertaistuu suosituksina eteenpäin. Se vaikuttaa suoraan myyntiin sillä harva uskoo mitä itse kerrot itsestäsi mutta suositukseen luotetaan. Hyvä esimerkki referenssitarinoista on Alvarin Metallin – Showroom Onnistumisia-artikkelit, joissa asiakas kertoo toimittajan ja tilaajan välisestä kumppanuudesta, sen kehityksestä ja merkityksestä liiketoimintaan. Alvarin Metallin asiakkaina jutuissa haastateltiin useita henkilöitä Junttanilta sekä Sandvikilta. Showroomissa myös henkilökunta saa kasvot Työn sankarit-osuudessa.

Google tykkää, kun verkkosivustoa päivitetään

Parhainkaan sivusto ei jaksa kiinnostaa hakukoneita, jos sisältö ei ole mielenkiintoista ja vaihtuvaa. Eikä sekään ole suotavaa, että vähäinen teksti on kopioitu toisaalta. Sivuston optimointi ei siis yksin auta säilyttämään kilpailuasemaa hakutuloksissa vaan aktiivinen sisältö ratkaisee.

Artikkelivalmistus alkaa tutkimustyöstä

Tehdään juttua sitten ammattilehden printti- ja nettijulkaisuun tai omille kotisivuille, työ alkaa pohjatiedoista. Usein riittää puhelimitse lyhyt alustus ja lähdeaineisto oikeiden kysymysten esittämiseksi. Valmistautuminen on tärkeä vaihe ennen henkilökontaktia, on kyse sitten henkilökunnasta tai referenssiasiakkaasta. Haastattelu sujuu joustavasti eikä haastateltavan tarvitse panostaa artikkeliin työaikaansa muuta kuin oikoluvun verran.

Kuvaustyöt sovitussa kohteessa

Juttuun liitetään hyvät kuvat ja meillä kuvaustyöt hoidetaan sovitusti. Jos kuvia on jo olemassa, niiden käsittelyllä saadaan korostettua vaikutusta ja hyvä kuva puhuu aina puolestaan. Voikin sanoa, että mainostoimistossa toimituksellinen työ toteutetaan aina markkinointimielessä myyntiä edistävästi.
Jos teilläkin on jutuntarvetta, kysy Raijaa!

Myös www.saunamaailma.pro sivustolle teimme erillisen juttuosion Saunaroom ja Raijan kirjoituksia on mm.
Väinö, Väinö, missä kävi Väinö – satumaassa eiku Saunamaailmassa!