konetehdas-kotisivut-verkkosivut-nopeasti-webtalo-jips-suurkuva-1

Konetehdas K&K on hyvä esimerkki yrityksestä, jonka verkkosivusto oli vanhentunut niin teknisesti kuin sisällöllisesti. Monipuolinen tarjonta ja pitkän kokemuksen tuoma ammattitaito jäi suppealla sivustolla piiloon eikä visuaalisuuskaan kävijää vakuuttanut. Yksinkertaisesti vanha sivusto ei tukenut liiketoimintaa.

Google ei yritystä löytänyt ja domain oli hankalasti harhaanjohtava. Pitkään oli tarve sivustouudistuksesta ollut tiedossa mutta arjen kiire oli sen sivuuttanut. Sopivan projektikumppaninkin löytäminen lukuisten eri tekijöiden joukosta oli hankalaa. Puheissa vilisi niin paljon digisanoja ja termejä, että niiden suomentamiseenkin meni turhaa energiaa.

 

Webtalo ratkaisi resurssipulan

Onneksi Konetalo K&K Ari Karaslahti sattui soittamaan Sundgren Jarille ja JiPSin Webtalopalvelu ratkaisi tilanteen. Meille ei ole tavatonta, että asiakas sanoo: tarttis saada nettisivut mutta olemassa ei ole materiaalia eikä ajatusta miten homma hoidetaan. Projektille sovittiin hinta ja tavoitteet, määriteltiin kuvien ja tekstin tarve, tuotettiin sisältö, rakennettiin toiminnallinen sivusto. Domain kkkoy.com sai väistyä ja uuden domainin www.konetehdas.fi mukaisesti otettiin käyttöön myös uudet sähköpostiosoitteet.

Iso muutos oli yrityksen uuden logon suunnittelu ja sen myötä brändiuudistus. Logouudistus tuli mukaan nettisivuprojektiin hyvinkin luontaisena jatkona ja sen myötä sivuston visuaalisuus sai oman ilmeensä.Mainostoimiston ja webtalon yhdistelmä on asiakkaalle hyvä malli: yhden tahon kanssa tulee ratkaistua monta tarvetta.

 

Verkkosivusto on jatkuva prosessi

Tarkoituksena on, ettei uusi sivusto jää julkaisun jälkeen kehittymättä. Uudet suunnitelmat ja lisätarpeet koskevat mm. yrityksen 75-v juhlavuotta 2021. Verkkosivustolla on useita kohderyhmiä, joiden tarpeet voivat olla hyvin erilaisia. On sivusto sitten suunnattu asiakkaille, yhteistyökumppaneille tai potentiaalisille työnhakijoille ja medialle, sivuston päivittäminen on jatkuva prosessi.

» Tutustu sivustoon tästä: www.konetehdas.fi