JiPS mukana Akatoolsin vientihankkeessa

akatools-tire-hannover-fair-messut-suurkuva-jips
Tire-messujen osastorakentamisen toteutti JiPS-layoutin mukaan saksalainen Eb Ferias GmbH & Co. Kuvassa vas. AKATOOLSin kansainvälisistä yhteyksistä vastaava Jari Saaranen, paikallinen messuavustaja sekä AKATOOLSin toimitusjohtaja Jari Mäkinen.

 

Vuosi sitten aloitettu Akaan Työkalupalvelu Oy:n vientihanke sai jatkoa, kun yritys osallistui toistamiseen rengasteollisuuden kansainvälisille TIRE-messuille Hannoverissa, Saksassa. Akaan Työvälinepalvelu, lyhyemmin Akatools, on erikoistunut mittatarkkojen työvälineiden valmistukseen ja huoltoon, sekä vaativien koneen osien tekemiseen. Yritys on patentoinut innovatiivisen valmistusmenetelmän kohdistettuna juuri rengasteollisuudelle, mikä on saanut merkittävien rengasvalmistajien huomion. Vuoden 2019 strategia kehittää erikoistumistaan ja laajentaa vientitoimintaa tuotti hienosti tulosta ja toimituksia tehtiin Pirkanmaan Akaalta kolmelle eri mantereelle. Vuosi 2020 tulee olemaan yrityksen kasvun aikaa.

Ulkoisen viestinnän ja digimarkkinoinnin tehostaminen aloitettiin 2018 uudistamalla yritysgrafiikka, ottamalla käyttöön markkinointinimi AKATOOLS ja julkaisemalla akatools.fi verkkosivusto suomi-englanti. Rengasteollisuuden vientihankkeeseen kohdistettiin myös tuotemarkkinointi AKATire. 2019 messuvieraita kontaktoitiin digimarkkinoinnin keinoin ja uuden messutapahtuman lähestyessä tammikuussa 2020 yhteyksiä tehostettiin edelleen. Mukana oli myös somekanavista Linkedin ja Instragram. Verkkosivustolle tehtiin sisältöpäivityksiä AKATire-tuotteisiin. Uudet tuotemallit kuvattiin JiPS studiossa juuri ennen, kuin ne lähetettiin pikarahtina Hannoveriin messuilla esiteltäviksi.