sastamalan-1-ensimmainen-apteekki-vammala-visuaalinen-ilme-yritysgrafiikka-hyvinvointi-kauneuspalvelut-logo-kuvasuunnittelu-painotuotteet-mainostulosteet-jips-suurkuva

Hyvinvointiapteekille visuaalista ilmettä

Sastamalan 1. apteekki tarjoaa perinteisten apteekkipalvelujen lisäksi hyvinvointi & kauneuspalveluja. Apteekkari Anne Lehtosen myötä apteekin visuaalinen ilme ja yritysgrafiikka uudistettiin. Uusi nimi Hyvinvointiapteekki kuvastaa Annen visioita aurinkoisesta palvelusta, monipuolisesta tarjoomasta ja yksilöllisestä asiakaskohtaamisesta.

Ykkösapteekki on tunnuksena uudessa logossa, joka korostaa sydämellisyyttä ja oma apteekki-ajattelua kaiken ikäisille asiakkaille. Toimitilakuvitus ja opasteet raikastettiin uuden visuaalisen ilmeen mukaisesti. Palvelukuvaus huomioitiin myös infografiikassa, jonka suunnittelun lähtökohtana oli asiakashuomio ja opastus apteekin sijainnista.

JiPS graafiseen pakettiin kuului logo, kuvasuunnittelu ja erilaiset painotuotteet sekä mainostulosteiden suunnittelu. Display-tuotteiden, mainosten ja opasteiden valmistus sekä uudistus- ja asennustyöt suoritti Suurkuva.