satateras-jips-teollisuustoimisto

Satateräs.fi

Uudistimme satateras.fi verkkosivut entistä asiakashakuisimpina ja ulkoasultaan raikkaampina. Sivustolla korostetaan yrityksen omaa tuotantoa suunnittelusta valmistukseen sekä huoltoon. Ajankohtaiset uutisetkin nimettiin Pajakuulumisiksi. Asiakasyhteyksiä tehostettiin selkeillä tarjouspyyntölomakkeilla, jotka nopeuttavat myynnin toimintaa vastaamaan asiakkaan tarpeisiin. SSl-sertifioitu sivusto saa huomioita myös googlen hakutoiminnoissa.

Satateräs Oy on Siikaisissa sijaitseva, 1975 perustettu nosto- ja siirtolaitteita valmistava täydenpalvelun konepaja. Satateräksen keltaiseen pukeutuvat mm. massiiviset siltanosturit, nosturiradat, kääntöpuominosturit, profiilinosturijärjestelmät, nosto-orret, köysi- ja ketjunostimet. Yksilöllisesti suunnitellut ja toteutetut nostoapuvälineet ovat yrityksen osaamista painavimmillaan.

Lastuamisnesteet.fi

blaser-jips-edufix-teollisuustoimisto

Helmikuussa julkaisimme myös uudentyyppiset verkkosivut lastuamisnesteet.fi, jotka markkinoivat Edufix Oy:n maahantuomaa Blaser-tuotesarjaa. Sivustolla on paljon tietoa lastuamisnesteen eduista, hankinnasta, käytöstä sekä hävittämisestä. Liquid Tool on Blaser Swisslube:n oma laatulupaus -konsepti, joka tarjoaa asiakkaalle räätälöityjä ratkaisuja parantamaan tuotannon tuottavuutta, kustannustehokkuutta ja työstölaatua. Sivustolle tullaan julkaisemaan myös Panu Rannan ylläpitämä plogi tai perinteisempi kysymys/vastauspalsta vastaamaan kysymyksiin ja tarjoamaan ratkaisua ongelmatilanteisiin esim. nesteiden vaahtoamiseen tai työstettävän pinnan laadun heikkenemiseen.

Edufix Oy on vuonna 2005 perustettu konepajateollisuutta palveleva huoltoyritys, joka on erikoistunut metallintyöstökoneiden käyttökoulutukseen, asennukseen ja huoltoon. Edufix tarjoaa ammattitaidolla työstökoneiden modernisoinnit, sertifioidut koulutukset ja työstökoneiden mittaukset. Myös mm. asennus- ja huoltopalvelut kaikkiin HEIDENHAIN tuotteisiin.

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa