Asiakkaamme Laakson laiturit Vene 19 -messuilla Helsingissä 8.–17.2.2019

Vene 19 Båt -tapahtuman käytössä on kaikki Messukeskuksen 7 hallia ja mukana on satoja erilaisia veneitä unelmajahdeista näppäriin mökkiveneisiin. Esittelyssä on myös huvilalaiturit, ponttonisillat, kelluvat ravintolaterassit ja laiturivarusteet, joita valmistaa asiakkaamme Laakson Laiturit.

Laakson Laiturit ovat näyttävästi mukana messuilla 200 m2 osastolla 3m49. Ensiesittelyssä on mm. pienvenesataman laituriksi suunniteltu edistyksellinen Outrigger-mallisto. Malliston laitureita voidaan liittää toisiinsa peräkkäin joustavan kumivaimenninsarjan avulla. Laiturissa olevat veneaisat ovat joko 6 tai 8 m pitkiä ja molempia pituuksia voi valita joko askeltasolla tai 40 cm leveällä kannella varusteltuna. Venepaikkojen leveydet ovat täysin valittavissa.

Messumalleina on myös mahtava President® 63, joka on todellinen laitureiden mammutti. Se koostuu suurikokoisista ja raskaista laiturielementeistä, joissa on vakiona korotettu kansikorkeus. President® Silja on näyttävä ja kestävä oleskelu- ja uintilaituri, jossa on paikka myös veneelle. Lisätietoa laitureista, laiturin valinnasta ja suunnittelusta www.laaksonlaiturit.fi.