Talouden kasvuennusteen nousu tuntui jo vuoden 2017 puolella, kun yrityskaupat vilkastuivat selvästi. Luvassa voi olla kansainvälisestikin positiivinen vuosi 2018, kun yritykset kasvattavat markkinaosuuttaan ja vahvistavat taloudellista asemaansa yritysostoilla. Asiakaskunnastamme löytyy oivia esimerkkejä positiivisesta suunnasta: useampi asiakas kasvaa tällä hetkellä voimakkaasti mm. yritysostojen ja fuusioiden myötä ja näin ollen kasvattaa osaamistaan.

Lehtosen Konepaja osti TK-Vilmetin

Suurten kappaleiden valmistukseen keskittynyt konepaja kasvatti volyymiaan ostamalla keskiraskaita kappaleita valmistavan alihankintayrityksen. Yrityskaupan myötä Lehtosen Konepaja toimii liki 200 henkilön voimin Kokemäellä, Pöytyällä ja Mänttä-Vilppulassa. Valmistuspalveluita tuottava LEKO Group-konserni pystyy nyt tarjoamaan kansainvälisille asiakkailleen entistä suurempia kokonaisuuksia.

www.lekogroup.fi

Edufix laajentaa toimintaansa työstökoneiden myyntiin

Konepajateollisuutta palveleva huoltoyritys Edufix osti pitkäaikaisen yhteistyökumppanissa Contoksen, joka on eurooppalaisten työstokonevalmistajien agentuuri-yritys. Kahden yrityksen erikoisosaaminen tarjoaa konekauppaan synergiaa, joka kattaa palvelut konsultoinnista ja tunnustettujen konemerkkien hankinnasta koneiden asennukseen, koulutukseen, huoltoon ja varaosiin.

www.edufix.fi

Teknikum Yhtiöt kansainvälistyy

Teknikum Yhtiöt vahvisti osaamistaan merkittävänä eurooppalaisena polymeeriteknologian yrityksenä ostaen enemmistöosuuden unkarilaisesta T-Plasztikista. Kaupan myötä Teknikum Yhtiöt laajentaa asiakassektoriaan kodinkone- ja auto-osienvalmistajiin pääosin Unkarissa ja Keski-Euroopassa.

www.teknikum.com

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa