jips-mainostoimisto-sastamala-bussipysakki-arvonta-teollisuustoimisto

Oletko Sastamalassa toimiva pienyrittäjä, urheilujärjestö tai vaikkapa tapahtumanjärjestäjä? Osallistu nyt arvontaan, jossa palkintona näkyvyyttä ja lisää tunnettavuutta paikkakunnalla – oma bussipysäkki vuodeksi!

Sastamalan kaupunki on tehnyt bussipysäkkikatosten hoito- ja hallintasopimuksen JiPS Oy:n kanssa. Sopimukseen kuuluu yhteensä 12 katoksen hoito ja hallinta Sastamalan keskustan taajama-alueella sekä muut kaupungin hallinnassa olevat bussipysäkit. Vastineeksi pysäkkien kunnostamisesta ja kunnossapidosta, JiPS vuokraa pysäkeistä 11 mainostarkoitukseen yrityksille ja muille vastaaville tahoille. Yksi pysäkki kuitenkin arvotaan osallistuneiden kesken, arvontaan toivotaan osallistujiksi pienyrityksiä, yhteisöjä tai vaikkapa harrastuspiirejä, joiden näkyvyys osaltaan antaa lisäarvoa Sastamalan kaupungille.

Arvontaan voi osallistua näillä nettisivuilla sekä JiPS:n Facebook -sivuilla. Jätä kommenttiboksiin hyvät perustelut, miksi juuri sinun/teidän pitäisi voittaa tämä pysäkki? Kommentit julkaistaan, mutta henkilötietoja/ sähköpostitietoja ei.

Arvonnan säännöt

Arvontaan voi osallistua kuukauden ajan (1kk, 9.8-9.9.2017). Yksi yritys/järjestö/seura voi osallistua arvontaan vain kerran. Arvontaan osallistuvan pitää harjoittaa aktiivista toimintaa Sastamalassa. Voittaja arvotaan ja palkinnoksi saatavan bussipysäkin sijainti osoitetaan arvonnanjärjestäjän (JiPS Oy) toimesta. Bussipysäkin mainostila on käytössä yhden vuoden (12kk, alkaen arvonnanjärjestäjän määrittelemästä ajankohdasta) ja tämän jälkeen voittajalla on etuosto-oikeus mainostilaan erikseen sovittavalla kustannuksella. Pysäkin visuaalisesta ilmeestä ja toteutuksesta vastaa JiPS. Mikäli voittajalla ei ole toimittaa esim. logo- ja kuvamateriaalia mainosta varten, käytetään kuvituskuvia ja tekstiladottua logoa. Voitto ei sisällä graafisen yritysmateriaalin valmistusta. Mainostilaa ei vaihdeta/uusita vuoden aikana.

Facebook Tykkäsitkö? Jaa tämä Facebookissa

Kommenttia (8)

 1. Olen vasta-aloittanut yrittäjä. Missioni on jakaa kanssasastamalalaisille hyvää oloa ja iloa sekä sujuvuutta arkeen!

 2. Kiipeilypuisto HighPark on uusi liikunnallinen matkailukohde Sastamalassa. Houkuttelemme matkailijoita Sastamalaan myös lähikunnista kuten Tampereelta ja Nokialta. Kohderyhmää ovat lapsiperheet, koulut ja yritykset.

 3. Lahjatalo & GalleriaAnsa Puntalo.
  Lahjatalosta kaikkea kivaa itselle ja lahjaksi.
  Galleriassa kuukausittain vaihtuvat taidenäyttelyt.

  Bussipysäkkimainos olisi tärkeä, että kaikki Sastamalalaiset ja matkailijat saisivat siitä tiedon😊

 4. Olen vasta hiljan aloittanut uusi, nuori naisyrittäjä Sastamalassa ja palveluni auttavat muita työikäisiä pysymään hyvässä työvireessä ja tietysti muutenkin hyvässä kunnossa. Työskentelen yksin ja koskaan markkinointia ei ole liikaa ja apu siinä on aina tarpeen! 🙂

 5. Olemme viherrakentamiseen, viheralueiden hoitoon ja suunnitteluun erikoistunut yritys Sastamalasta. Mainostila bussipysäkillä toisi lisää näkyvyyttä yrityksellenne.

 6. Kuten kirkko on keskellä kylää, haluaa Sastamalan seurakunta olla siellä missä tapahtuu. Seurakunta on tiiviisti mukana sastamalalaisten arjessa ja juhlassa. Mainostila bussipysäkillä tarjoaisi uudenlaisia mahdollisuuksia tuoda esiin seurakunnan sanomaa ja toimintaa keskeisellä paikalla Sastamalan katukuvassa.

 7. Motio says:

  Motio on monipuolinen ja ennen kaikkea hauska liikuntapaikka, joka avaa uudistuneet ovensa 18.9. Moni ei vielä varmasti löydä heti uusille ovillemme tai tiedä uusista lajeistamme ilma-joogasta tai ilma-akrobatiasta ja siksi mainos ei olisikaan haitaksi.

  1. j1pS-It says:

   Arvonta on nyt suoritettu ja arpaonni suosi tällä kertaa…TADADATTAAA: Motio! Voittajalle ilmoitetaan henk. koht. Kiitämme kaikkia osallistujia!

   terv. JiPS Oy

Comments are closed.